HĂ„nfulla utspelet: “Trodde han var man nog…”

🎩 VIDEO+TEXT ✅ HĂ€tsk stĂ€mning mellan talangerna! ✅ "Veckan kommer kantas av jidder" ✅ Hatmötet toppar AK Fighting Championship 1

PĂ„ lördag Ă€r det dags för AK Fighting Championship 1 – en riktig toppgala för MMA klass-A som Ă€ger rum i Conventum i Örebro. I huvudmatchen fĂ„r vi se en riktigt spĂ€nnande mellanviktsdrabbning mellan tvĂ„ fighters som inte tycker sĂ€rskilt bra om varandra.

Det Àr Nabbe Malki och Taylan Isik som drabbar samman.

Vad som började som respektfulla utmaningar pÄ sociala medier har snabbt gÄtt över till ett större tjafs om vem som undvikit att möta vem. BÀgge tvÄ har rÀtt olika sidor av storyn och oavsett vem som egentligen har rÀtt, sÄ kommer de nu tillslut fÄ chansen att göra upp mot varandra i buren.

BĂ€gge tvĂ„ tror stenhĂ„rt pĂ„ vinst och hĂ„nar den andres sjĂ€lvsĂ€kerhet…

“Min kĂ€ke kommer bryta din hand och mitt lĂ„r kommer att krossa ditt skenben,” sa Taylan Isik bland annat i mĂ„ndagens avsnitt av MMAnytt-podden.

“Den hĂ€r killen har kollat för mycket pĂ„ film,” kontrade Nabbe Malki och skrattade.

Taylan Isik och Nabbe Malki munhuggs | AK Fighting Championship 1

"MIN KÄKE KOMMER BRYTA DIN HAND OCH MITT LÅR KOMMER ATT KROSSA DITT SKENBEN" – Taylan Isik"DEN HÄR KILLEN HAR KOLLAT FÖR MYCKET PÅ FILM" – Nabbe MalkiDet blev ett hĂ€tskt samtal mellan Nabbe och Taylan nĂ€r de i mĂ„ndags ringde in till MMAnytt-podden.PĂ„ lördag möts de i huvudmatchen pĂ„ AK Fighting Championship 1 i Örebro.

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 26 september 2018

Jörgen Hamberg: “Veckan kommer kantas av jidder”

MMAnytt tog kontakt med Jörgen Hamberg, vice ordförande pÄ Svenska MMA-förbundet och huvudtrÀnare pÄ VÀsterÄs Fight Club dÀr Taylan Isik trÀnar, för att höra hans tankar inför matchen. Hamberg svarade med en omfattande analys i ett textmeddelande:

“Haha, det Ă€r en Ruben Sibma vs. Samuel Ericsson-historia. Vi har Andreas Gustafsson Berg pĂ„ kortet som Ă€r nummer 1 i landslaget och som faktiskt erbjöd arrangören att möta bĂ„da den kvĂ€llen. AlltsĂ„ bĂ„de Alexander Lindgren och Nabbe Malki pĂ„ samma gala. Andreas Ă€r en annan idrottsman, en annan kaliber kan vi sĂ€ga. Men dessa bĂ„da Ă€r otroligt roliga som showmĂ€n, som spelevinkar och bjuder publiken pĂ„ show. Nabbe kommer komma ut som ketchup dvs. satsa pĂ„ att avsluta första minuten. Taylan har en riktigt bra haka och har en udda lite trixig stil. Ingen av de bĂ„da brukar ha stenhĂ„rd kondition sĂ„ bĂ„da vill stĂ€nga sĂ„ fort det gĂ„r. Om Taylan stĂ„r i boxen och slĂ„ss med Nabbe sĂ„ kommer Nabbes slagstyrka avgöra. Men kan Taylan vara sĂ„ rörlig som jag vill sĂ„ fĂ„r Nabbe det jobbigare konditionsmĂ€ssigt och dĂ€r kan Taylan vinna som har hela MMA-gamet. Veckan kommer kantas av jidder dessa bĂ„da emellan sĂ„ vi kommer se rena Conor-scenariot nĂ€r deras sociala medier kommer tuggas sönder av smĂ€delser och fighttalk. Hoppas bara det finns kraft pĂ„ lördag för bĂ„da att exekvera alla förvĂ€ntningar de kommer bygga upp i veckan. En perfekt matchning faktiskt.”

Nu har AK Fighting Championship slÀppt en ny kaxig intervju med Taylan Isik, dÀr vi ocksÄ fÄr höra med frÄn Jörgen Hamberg liksom klubbkamraten och landslagsfightern Zoran Milic. Kolla in videon ovan!


Relaterat:


Vem tror ni vinner – Taylan Isik eller Nabbe Malki?

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari Àr en tidigare landslagsman och nordisk mÀstare i karate som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mars 2015. PÄ ett eller annat sÀtt har han sysslat med kampsport nÀstan hela sitt liv och idag Àr han en riktig MMA-nörd pÄ heltid likvÀl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mÀstare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...