Hånfulla utspelet: “Trodde han var man nog…”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Hätsk stämning mellan talangerna! ✅ "Veckan kommer kantas av jidder" ✅ Hatmötet toppar AK Fighting Championship 1

På lördag är det dags för AK Fighting Championship 1 – en riktig toppgala för MMA klass-A som äger rum i Conventum i Örebro. I huvudmatchen får vi se en riktigt spännande mellanviktsdrabbning mellan två fighters som inte tycker särskilt bra om varandra.

Det är Nabbe Malki och Taylan Isik som drabbar samman.

Vad som började som respektfulla utmaningar på sociala medier har snabbt gått över till ett större tjafs om vem som undvikit att möta vem. Bägge två har rätt olika sidor av storyn och oavsett vem som egentligen har rätt, så kommer de nu tillslut få chansen att göra upp mot varandra i buren.

Bägge två tror stenhårt på vinst och hånar den andres självsäkerhet…

“Min käke kommer bryta din hand och mitt lår kommer att krossa ditt skenben,” sa Taylan Isik bland annat i måndagens avsnitt av MMAnytt-podden.

“Den här killen har kollat för mycket på film,” kontrade Nabbe Malki och skrattade.

Taylan Isik och Nabbe Malki munhuggs | AK Fighting Championship 1

"MIN KÄKE KOMMER BRYTA DIN HAND OCH MITT LÅR KOMMER ATT KROSSA DITT SKENBEN" – Taylan Isik"DEN HÄR KILLEN HAR KOLLAT FÖR MYCKET PÅ FILM" – Nabbe MalkiDet blev ett hätskt samtal mellan Nabbe och Taylan när de i måndags ringde in till MMAnytt-podden.På lördag möts de i huvudmatchen på AK Fighting Championship 1 i Örebro.

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 26 september 2018

Jörgen Hamberg: “Veckan kommer kantas av jidder”

MMAnytt tog kontakt med Jörgen Hamberg, vice ordförande på Svenska MMA-förbundet och huvudtränare på Västerås Fight Club där Taylan Isik tränar, för att höra hans tankar inför matchen. Hamberg svarade med en omfattande analys i ett textmeddelande:

“Haha, det är en Ruben Sibma vs. Samuel Ericsson-historia. Vi har Andreas Gustafsson Berg på kortet som är nummer 1 i landslaget och som faktiskt erbjöd arrangören att möta båda den kvällen. Alltså både Alexander Lindgren och Nabbe Malki på samma gala. Andreas är en annan idrottsman, en annan kaliber kan vi säga. Men dessa båda är otroligt roliga som showmän, som spelevinkar och bjuder publiken på show. Nabbe kommer komma ut som ketchup dvs. satsa på att avsluta första minuten. Taylan har en riktigt bra haka och har en udda lite trixig stil. Ingen av de båda brukar ha stenhård kondition så båda vill stänga så fort det går. Om Taylan står i boxen och slåss med Nabbe så kommer Nabbes slagstyrka avgöra. Men kan Taylan vara så rörlig som jag vill så får Nabbe det jobbigare konditionsmässigt och där kan Taylan vinna som har hela MMA-gamet. Veckan kommer kantas av jidder dessa båda emellan så vi kommer se rena Conor-scenariot när deras sociala medier kommer tuggas sönder av smädelser och fighttalk. Hoppas bara det finns kraft på lördag för båda att exekvera alla förväntningar de kommer bygga upp i veckan. En perfekt matchning faktiskt.”

Nu har AK Fighting Championship släppt en ny kaxig intervju med Taylan Isik, där vi också får höra med från Jörgen Hamberg liksom klubbkamraten och landslagsfightern Zoran Milic. Kolla in videon ovan!


Relaterat:


Vem tror ni vinner – Taylan Isik eller Nabbe Malki?

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...