Se hela Martin Akhtars match från Bulldog Media Fight Night!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Vänder tufft krig - och avslutar brutalt! ✅ Här kan du se hela Martin Akhtars match!

Under lördagskvällens Bulldog Media Fight Night fick vi se en riktigt spännande bantamviktsmatch där en av Sveriges främsta fighters klev in i ringen – troligtvis för sista gången. Det var ingen mindre än Malmös Martin Akhtar som tog sig an rumänen Ioan Vranceanu i vad som blev ett kort men väldigt underhållande krig.

Inledningsvis var det Vranceanu som öppnade starkt med hårda bensparkar och slag samt vältajmade nedtagningar. Akhtar kom dock tillbaka starkare och lyckades så småningom själv ta ner matchen till mattan – där han avslutade med stenhårda slag och armbågar innan domaren gick emellan i sista sekunden av den första ronden.


LÄS MER: Martin Akhtar vänder tuff match – kammar hem imponerande TKO-vinst!


Akhtar väntas nu lägga handskarna på hyllan med totalt tolv vinster, fem förluster och en No Contest bakom sig i sin professionella MMA-karriär.

MMAnytts Stefan Romare var ringside och filmade hela matchen mellan Akhtar och Vranceanu – kolla in videon ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara