Tobias Harila siktar mot stjärnorna: “Jag är Sveriges knockoutkung”

? VIDEO+TEXT ✅ Västeråstalangen glänste på hemmaplan ✅ "Ville inte ha en snabb knock, men..."

Under söndagen gick Fight Club Rush 4 av stapeln i Bombardier Arena i Västerås, där hemmafavoriten Tobias Harila fightades i huvudmatchen. “Bad Intention,” som han kallas, ställdes mot den betydligt mer erfarne brasilianaren Carlos Eduardo De Azevedo – och avslutade matchen på nolltid med en brutal knockout till publikens jubel.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

MMAnytt var på plats cageside och fick en exklusiv segerintervju med den stigande stjärnan efteråt.

– Jag ville inte ha en snabb knock, men “BG,” Robin och Anton avslutade sina matcher i den andra ronden. När de kom upp till omklädningsrummet sa jag, “Grabbar – jag ska visa hur man gör. Det ska bara behövas en rond.” Så blev det så, sa Tobias Harila till MMAnytt efter vinsten.

Hur var känslan av att få knocken och höra ditt namn som segrare?

– Det var fucking galet alltså. Jag har alltid haft lite av en akilleshäl att köra på hemmaplan. Första matchen presterade jag skitdåligt, andra matchen var okej – men jag förlorade. Nu var det tredje matchen och jag var så jävla nervös. Jag var skitnervös, men jag var samtidigt jävligt positiv och tänkte, “Det är nu det är min tid, det är nu det är dags.” Och fuck vilken bra känsla det var.


FCR4: Tobias Harila Post Fight Interview!

FCR4: Tobias Harila Post Fight Interview!Tobias " Bad Intention" Harila Salladsmagasinet MMAnytt.se Kimura.se mmaViking.com Freja MMA Zlatko Ostrogonac Ostrogonac Productions Björklunds Kafferosteri Snackbros For Real Supplements Bad Boy Sverige Willa Nordic Allmänkultur, Västerås Stad Jörgen Hamberg västerås fight club Sport Performance Center

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Söndag 27 januari 2019


“Jag är Sveriges nya stora stjärna”

I reportaget som MMAnytt gjorde med Harila inför matchen nämnde talangen flow flera gånger. I segerintervjun förklarade han att han hämtat en hel del inspiration från framgångsrika stjärnor som Conor McGregor och Michael Jordan.

– De presterar när det gäller att prestera och det är det som jag försöker nå upp till, säger han.

Harila är nu 5-1 som proffs och siktar på att nå en större organisation under året. Han bröt tummen i gårdagens match, men när den skadan är läkt lär det inte ta allt för lång tid innan han tar klivet från den lokala nivån – med tanke på hur frekvent han fightas.

– Jag är Sveriges knockoutkung, jag är Sveriges nya stora stjärna, sa Tobias Harila.

Se även MMAnytts intervju med tränaren Jörgen Hamberg:

Intervju LIVE med Jörgen Hamberg! ?

Publicerat av MMAnytt.se Söndag 27 januari 2019

Hur långt tror du att “Bad Intention” kan gå?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...