Veckans kommentar v. 17: “När jag tänker på Marcus Kowal…”

✅ En ny vinnare är nu utsedd! ✅ Fortsätt kommentera för en chans att vinna priser!

MMAnytt lanserade nyligen återkomsten av “Veckans kommentar” och nu kan vi med glädje meddela att en ny vinnare är utsedd! Veckans vinnare är ingen mindre än Robert Kvarnfjärd, som svarade på Headowns kommentar angående MMA-fightern och tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowals kommande avskedsfight i Göteborg.

Headown skrev först själv en väldigt fin kommentar, syftandes på Marcus bok “LIAM: En stund på jorden”…

“Shit, jag kan inte ens se omslaget på boken innan jag blir väldigt känslosam. Kowal som är en sån genuint bra person med. Riktigt kul att se detta. #FightForLiam”

…varpå Robert Kvarnfjärd knyckte vinsten från honom med sin egna hyllning till Marcus och hans utomordentliga jobb som reporter för oss på MMAnytt genom åren:

“Instämmer till fulloPUNKT.
När jag tänker på Marcus Kowal så vill jag att alla ska fokusera på vilken fantastisk reporter han är! Detta har han hört o läst från mig nån gång tidigare, men..jag tycker att han bäst i ”mma intervju världen” med micken i näven. Finns ingen jag gillar mer i den positionen! Hoppas som fasen att han (o ni på Mmanytt) ser till att vi får se (mycket) mer av honom framöver igen!
Kriga på Marcus!”

Vi på MMAnytt håller med och är väldigt tacksamma för hur Marcus var med och satte oss på kartan i MMA-världen. Att driva fyra gym i USA och samtidigt balansera familjeliv med en egen karriär som fighter är förstås väldigt krävande, men man vet aldrig vad som väntar i framtiden och dörren står givetvis alltid öppen för Marcus här på MMAnytt.

Vinnare av veckans kommentar ska mejla namn, gatuadress, postadress och postnummer till [email protected] för att få priserna hemskickade. Det är viktigt att ni använder samma e-postadress som är registrerat med ert Disqus-konto.

Fortsätt dela med er av era tankar och åsikter här i våra kommentarsfält! “Veckans kommentar”-tävlingen rullar vidare och det är inga fasta kriterier som gäller – utan vare sig du har konstruktiv feedback till oss på MMAnytt, välutvecklade inlägg i diverse diskussioner eller helt enkelt lite humor så kan det bli just du som vinner nästa gång!

Förgående veckans vinnare hittar du här.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara