VIDEO: Se Marcus Kowals sista match på Bulldog Media Fight Night!

✅ Avslutade karriären med en sista avskedsfight i sin gamla hemstad Göteborg ✅ Denna walk-in kommer ge dig gåshud - och segerintervjun kan göra dig vattnig i ögonen!

Under lördagskvällen den nionde juni fick vi se den tidigare MMAnytt-reportern Marcus Kowal gå sin sista professionella MMA-match mot rumänen Alexandru Mezei på Bulldog Media Fight Night, som gick av stapeln på Kooperativet i Göteborg.

Här kan du se hela matchen!

Marcus Kowals match på Bulldog Media Fight Night

Kolla in före detta MMAnytt-reportern, gymägaren, författaren och entreprenören Marcus Kowals sista match i MMA som han gick på Bulldog Media Fight Night i Göteborg i lördags! 👊

Publicerat av MMAnytt.se den 12 juni 2018


RELATERAT: Marcus Kowal lovar att lägga handskarna på hyllan: “Har dåligt samvete”


Länktips:


💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara