Zebaztian Kadestam vill möta Eddie Alvarez i ONE

✅ "The Bandit" ute efter framtida stormatch: "Skrev till dem direkt"

Nyligen stod det klart att Zebaztian “The Bandit” Kadestam snart utmanar om ONE:s welterviktsbälte för andra gången.

Titeln fråntogs nyligen den tidigare mästaren Ben Askren som numera är en UFC-fighter, och Kadestam kommer nu att göra upp med den obesegrade amerikanen Tyler McGuire om den vakanta titeln.

Läs mer: Zebaztian Kadestam klar för ny titelmatch i ONE Championship!

“Lugnade mina nerver”

Men McGuires perfekta record är inget som skrämmer “The Bandit”. Särskilt inte efter att han kollat upp vilka motståndare amerikanen hittills ställts emot.

– Jag tänkte: “Varför är snubben obesegrad? Han måste göra något rätt”. För en vecka sedan kollade jag upp honom för första gången och såg att han gjorde proffsdebut 2015. Mer än hälften av hans matcher har varit mot folk med negativa records. Det lugnade mina nerver. Nu vet jag varför han är obesegrad  han har inte mött folk av hög kaliber, säger Kadestam i ett nyligt avsnitt av MMAnytt-podden.

Vill möta tidigare UFC-mästaren

ONE är just nu hetare än någonsin. Förutom det nyliga förvärvet av Demetrious Johnson stod det nyligen klart att UFC:s förre lättviktsmästare Eddie Alvarez är klar för den asiatiska organisationen.

Läs också: Eddie Alvarez: “Därför valde jag ONE Championship”

Kadestam hymlar inte heller med att han gärna skulle möta Alvarez framöver. Han berättar hur han hörde av sig till organisationen och bad om ett möte så fort han fick nys om nyförvärvet.

– Jag ska vara ärlig: så fort jag såg att Eddie signades så skrev jag till ONE och frågade när jag får möta honom. Nu kommer han i och för sig att köra i en viktklass under mig, men det är inte omöjligt för mig att gå ned i en viktklass ifall den matchen blir en möjlighet. Det vore en rolig match, dels på grund av hans stjärnstatus och dels för hans stil, säger Kadestam.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...