MMAnytt välkomnar Damon Martin till redaktionen!

Damon Martin har haft flera tunga uppdrag på bland annat FOX Sports, UFC.com och MMAWeekly.

En av USA:s största MMA-journalister är nu en del av MMAnytt. Som vissa kanske redan har märkt har Damon Martins artiklar kommit upp sedan i onsdags, i samarbete med en medarbetare på MMAnytt som sköter översättningar.

Damon Martin är ett av de tyngsta namnet inom MMA-journalistik i världen. Han har skrivit om MMA sedan 2003 på MMAWeekly, där han arbetade i åtta år och snabbt blev en av de största skribenterna i industrin. Han arbetade sedan även på Bleacher Report och senast på FOX Sports som Senior UFC writer i fyra år.

Han driver även sin egen hemsida nerdcoremovement.com. Med sina 25.000 följare på Twitter har han ett mycket stort följe bakom sig.

ANNONS

Martin, som uppvuxen i Cincinnati, Ohio, har studerat på University of Cincinnati där han studerade engelsk litteratur med fokus på journalistik. Han är också värd för den populära podcasten ”Fight Society” där han intervjuar stora fighters från hela världen och diskuterar MMA.

Vi på MMAnytt är extremt laddade och förväntansfulla att få arbeta med Damon och vi tror att med hans hjälp i ryggen kan vi ta MMAnytt till nya höjder! Håll koll på MMAnytt.se för att se nästa stora milstolpe för MMAnytt tillsammans med Mr. Martin!

Vi hoppas att alla våra läsare ger honom ett varmt välkomnande och önskar honom lycka till!

Damon Martin på LinkedIn

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
MMAnytt.seSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...