OHMBET

Ohmbet

Pressrelease
– Ohmbet och MMAnytt i nytt samarbete

– Ohmbet, uppstickaren som har tagit hela den svenska spelmarknaden med storm, har ingått samarbete med Europas största kampsportsajt MMAnytt. Detta är ett samarbete som kommer att generera slagkraft åt båda parterna. Ohmbet har redan nu marknadens absolut bästa odds inom MMA men även minst sagt konkurrenskraftiga odds inom andra sporter. Såväl webbsidan som den mobila plattformen är tillgänglig på 15 språk. Förutom svenska och engelska är den tillgänglig på spanska, portugisiska, holländska och flera andra språk. Kundtjänsten är öppen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

– Ohmbet är ett spelbolag som är baserat på Malta, med ett brinnande intresse för MMA. Ett synbart tecken på detta är att man är med och sponsrar flera fighters, bland annat Tarec Saffiedine. Därför känns det nya samarbetet mellan Ohmbet och MMAnytt väldigt naturligt.

TIPSOHM

– MMAnytts läsare erbjuds bland annat en bonus på hela 100 procent om man registrerar sig hos Ohmbet. Koden för denna bonus är mmanytt100. Ange denna kod när du registrerar dig hos Ohmbet och bonusen är din.

En annan morot är utlottningen av biljetter till UFC:s båda kommande europeiska galor UFC Croatia och UFC Holland. Signa dig hos Ohmbet och betta för minst 100 kronor på MMA och du är med i utlottningen av de exklusiva biljetterna.

Ohmbet har även gått in som sponsor för MMAnytts dokumentärfilm om legendaren Jacob ”Stitch” Duran. Dokumentären har titeln ”A day with Jacob ”Stitch” Duran” och fokuserar på UFC:s förre cutman.

– Är du ett hängivet MMA-fan som dessutom älskar gambling och betting så kommer du garanterat att känna dig hemma hos Ohmbet. Här går nämligen MMA och betting hand i hand. Här hittar du det bästa urvalet av MMA-organisationer i hela världen: UFC givetvis men även andra stora aktörer som Bellator, One FC, World Series of Fighting och alla de andra. Det är hos Ohmbet som du hittar bättre odds än hos någon annan sportsbook på nätet.

Förutom MMA bjuder Ohmbet på betting inom 50 andra sporter och 40 000 livematcher varje månad. Det finns givetvis även ett virtuellt casino och pokerrum här vilket bidrar till att göra ditt besök här ännu mer spännande och vinstgivande.

OHM

  – Ohmbet är ett svenskt företag med säte på soliga Malta. Detta faktum bidrar till att MMAnytt, som också är ett svenskt företag, kan känna en stark och positiv koppling till Ohmbet. Det sägs som bekant att lika barn leka bäst, vilket stämmer mycket bra in på vårt samarbete.

OHMBET + MMANYTT = SANT.