Foto: Joe Camporeale/Sarah Stier-USA Today Sports

Medan du sov: Canelo Alvarez om att boxas mot Masvidal: “Bra pengar”

✅ "En match jag skulle kunna ta"

Den mexikanska boxningslegendaren Saul “Canelo” Alvarez har blivit utmanad av flertalet MMA-fighters under karriären. På senare tid är det cubanen och BMF-mästaren Jorge Masvidal som visat intresse.

I en ny intervju berättar “Canelo” att han förvisso har ett intresse för mötet med “Gamebred” – men att det inte kommer vara någon vidare utmaning.

Vidare säger Alvarez att på samma sätt han inte hör hemma i MMA-världen, så hör inte Masvidal hemma i boxningsvärlden.

“Rent ekonomiskt är det en match jag skulle kunna ta”, sade Alvarez. “Matchen är attraktiv, men det är ingen utmaning, så det är inget jag prioriterar.”

Quinton “Rampage” Jackson vill boxas – men INTE mot Deontay Wilder

Före detta UFC-mästaren och PRIDE-stjärnan Quinton “Rampage” Jackson har alltid varit intresserad av boxning. Det var kombinationen av brottning och boxning som tog Jackson till superstjärna-status i Japan, och vidare till ett UFC-bälte.

Anledningen till att han inte vill möta just Deontay Wilder menar “Rampage” beror på räckvidden. Att möta någon med lång räckvidd är inget han är intresserad av. Om det inte innebär 100 miljoner dollar (ca 900 miljoner kr) på banken.

“I’m keeping it real” sade Rampage.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara