Weidman och Rockhold på invägningarna inför UFC 194. Foto: Mazdak Cavian

Chris Weidman vs. Luke Rockhold 2 på gång inför UFC 230

✅Luke Rockhold vann deras första match via TKO i fjärde ronden ✅ Andra stormatchen inför galan - "Jacare" vs. Branch är officiellt

Det ser ut som att vi kan komma att få se en returmatch mellan de före detta mästarna Chris Weidman och Luke Rockhold under UFC 230 den 3 november i Madison Square Garden. UFC håller just nu på att färdigställa detaljerna inför deras returmöte, det kan MMA-journalisten Brett Okamoto meddela idag.

 

UFC 230: Weidman vs. Rockhold 2

UFC 230 står just nu utan huvudmatch men nu ser det åtminstone ut som att galan får ett välkommet tillskott i form av Weidman vs. Rockhold 2. De två före detta mästarna möttes under UFC 194 i slutet av 2015 och då förlorade Weidman sin titel till Rockhold via TKO i fjärde ronden.

Det kom att bli första förlusten av tre för Weidman men han återvände senast till vinstkolumnen mot den kommande titelutmanaren Kelvin Gastelum.

Rockhold kom i sin tur att förlora titeln mot Michael Bisping i sitt första titelförsvar. Han har sedan dess tagit hem en vinst över David Branch och testade senast lyckan mot Yoel Romero i en titelmatch i mellanviktsklassen.

Rockhold var tilltänkt att möta Alexander Gustafsson i en lätt tungviktsmatch men nu ser det alltså ut som att bytet av viktklass kommer att få vänta.

UFC har bekräftat att ett mellanviktsmöte mellan David Branch och Ronaldo “Jacare” Souza är klart för galan:

Kategorier
Senaste NyttUFC 230

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara