Dana White säger att Conor McGregor ändrat sig om Khabib-matchen

✔ "De hatar varandra"

UFCs president Dana White lovade den före detta dubbelmästaren Conor McGregor att han skulle få en returmatch mot lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov efter att “The Notorious” McGregor avslutat Donald Cerrone i sin efterlängtade comeback. Nu säger dock White att McGregor kan ha ändrat sina planer för en chans att få återvända till buren snabbare.

Khabib är nämligen inbokad att försvara sitt bälte mot topprankade Tony Ferguson den 18 april och det betyder att en potentiell match mellan McGregor och Khabib inte kan materialiseras långt in i 2020 på grund av eventuella skador och ramadan.

I en intervju med TMZ säger White att McGregor ändrat sig om matchen mot Khabib på grund av tidsramen:

– Jag vet inte om Conor vill vänta på [Khabib], sade White till TMZ

– Vi får se vad som händer. Conor kommer kanske inte att vänta.

Skulle inte en match mellan McGregor och Khabib vara näst för irländaren så är det tal om en match mot #4-rankade Justin Gaethje.

Khabib var senast i buren då han besegrade Dustin Poirier via submission i början av september. Efter det utannonserades det att UFC på nytt skulle försöka sig på en titelmatch mellan Khabib och Ferguson, en match som blivit bokad fyra gånger men ännu inte blivit av.

Medan McGregor har uttryckt en stor önskan att få möta Khabib på nytt så har inte känslorna varit besvarade från “The Eagle” Nurmagomedov.

Vid flera tillfällen har Khabib sagt att McGregor inte är värdig ännu en titelchans och att han var föga imponerad över McGregors vinst över “Cowboy” Cerrone den 18 januari.

 – De hatar varandra, sade White.

– Om du tror att du kan göra en intervju med Khabib och att han kommer att säga något gott om McGregor… Det kommer aldrig att hända. Om du intervjuar McGregor så kommer han aldrig att säga bra saker om Khabib. De hatar varandra.

Vill du se McGregor vs Khabib 2?

 

Relaterat till McGregor och Khabib:

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara