Hör vad Jon Jones sade till Dominick Reyes – direkt efter titelfighten!

✅ Gick fem hårda ronder ✅ Domslutet kontroversiellt ✅ "Vår rematch kommer bli ..."

I söndags morgon såg vi UFC-mästaren Jon Jones gå en av sina tuffaste matcher någonsin på UFC 247 i Texas, där han utmanades av den då obesegrade Dominick Reyes. Jones lyckades återigen försvara bältet via enhälligt domslut, men Reyes bjöd på stenhårt motstånd och domarnas beslut blev tämligen kontroversiellt.

Flera experter anser nämligen att Reyes borde ha vunnit de tre första ronderna. En hel del kritik har i synnerhet riktats mot domaren Joe Soliz – som gav fyra av fem ronder till Jones.

View this post on Instagram

These two Jon Jones fights were scored identically, down to the round 🤯 (h/t @shaunalshatti)

A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on


LÄS MER: Jon Jones om helgens titelmatch: “Första Gustafsson-matchen var svårare”

LÄS OCKSÅ: Joe Rogan rasar mot “sinnessjuka” domare – efter kontroversiella UFC 247


Jon Jones till Reyes: “Vår rematch kommer bli rätt cool”

Poängkortet har debatterats hett och mycket har sagts efter matchen, i synnerhet av Reyes som tycker han vann matchen – men även Jones som nyligen gick loss på Twitter.

I trailern till det senaste avsnittet av UFC Fight Pass-serien The Thrill and the Agony får vi höra hur det lät inne i buren, direkt efter den spännande titelfighten. Bland annat hur Jones berömmer Reyes för insatsen – och blickar framåt mot en returfight.

Dessutom får vi även ta del av svenske Ilir Latifis respektfulla interaktion med Derrick Lewis backstage, efter deras tungviktsdrabbning på huvudkortet – som också slutade i ett omdiskuterat domslut.

Se videon nedan!


RELATERAT: Slog Ilir Latifi – med livsfarligt hälsoproblem: “Handlar om liv och död”


Vem vinner en potentiell rematch? Kommentera!

Kategorier
Senaste NyttUFC 247

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara