Jason Silva-USA TODAY Sports

Marlon Moraes besegrar Jose Aldo – efter spännande krig

✅ Tillbaka med storvinst - efter titelfighten

UFC 245: Usman vs. Covington pågår för fullt i T-Mobile Arena i Las Vegas. Alldeles nyss fick vi se en spännande toppmatch i bantamvikt, där världsettan Marlon Moraes välkomnade den tidigare fjäderviktsmästaren Jose Aldo till divisionen.

Aldo träffades direkt av flera hårda huvudsparkar, men absorberade dem fint. Ex-mästaren inledde lugnt och metodiskt och kunde så småningom själv börja skaka Moraes med hårda slag, men blev sedan nedtagen i slutet av rond ett.

I rond två var det Aldo som började dra ifrån, men rond tre blev jämn. Efter tre ronder var domarna oeniga i sitt beslut att tilldela segern till Moraes.

Moraes återvände därmed till segerspåret, efter att ha förlorat en titelfight mot dubbelmästaren Henry Cejudo.

Se highlights från matchen nedan (via Twitter):

Officiellt resultat: Marlon Moraes besegrar Jose Aldo via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28).


RELATERAT: UFC 245 med Daniel Teymur – Fullständiga resultat LIVE!


Vad tycker ni om domslutet – förtjänade Marlon Moraes segern mot Jose Aldo? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 245

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara