🇸🇪👊🔥EXTRA: Nu är det officiellt. Alexander ”Mauler” Gustafsson är klar för UFC Stockholm den 1 juni.Han möter amerikanen Anthony ”Lionheart” Smith på huvudmatchen i Ericsson Globe.Hur tror ni det går?

Publicerat av Viaplay Fighting Onsdag 13 mars 2019

OFFICIELLT: Alexander Gustafsson möter Anthony Smith på UFC Stockholm

✅ UFC bekräftar: "The Mauler" återvänder för stormatch på hemmaplan

Nu är det officiellt. Alexander “The Mauler” Gustafsson möter Anthony “Lionheart” Smith på UFC Stockholm. Det bekräftar UFC och Viaplay under onsdagen.

Läs mer: Anthony Smith erkänner: Har ingen lust att möta Alexander Gustafsson

“Älskar sådana här galor”

Gustafsson gör nu sin återkomst till oktogonen efter den tuffa titelförlusten mot Jon Jones i slutet av december förra året. Gustafsson skadade sig tidigt under matchen, och hade inte mycket att sätta mot den lätta tungviktsmästaren. Han ser nu fram emot att ta sig an “Lionheart” på hemmaplan.

– Jag fick ett knä i skrevet, och fick en stor blödning i ljumsken och kunde inte röra mig efter det. Det här är ett bra plåster på såren, att få möta Smith i Globen. Jag bara älskar sådana här galor, säger Gustafsson till Viaplay.

“Svår att släcka”

Gustafsson går in med ett gott självförtroende inför mötet, och menar att han är bättre än “Lionheart” på alla plan.

– Jag ser honom inte hota mig, jag är bättre i alla aspekter. Däremot har han hjärta och kämparvilja, han är svår att släcka, säger Gustafsson.

Det här blir den sjätte gången UFC kommer till Sverige. Senast var i maj 2017, då “The Mauler” tog hem en riktigt fin seger mot Glover Teixeira.


Mer om Alexander Gustafsson och UFC Stockholm:


UFC Stream:

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara