UFC-stjärnans udda träningsvideo – gör ont att se på

✔ Tony Ferguson är tillbaka i gymmet - efter tuffa förlusten ✔ "Svårt att tro..."

Topprankade lättviktaren Tony Ferguson är tillbaka i gymmet och bjuder nu på en ny träningsvideo. “El Cucuy” fick nyligen se sin vinstsvit på tolv raka gå förlorad under UFC 251 då han blev avslutad av Justin Gaethje.

Trots att Ferguson är känd för sina ovanliga träningsmetoder så har den senaste fått fansen att reagera starkt. I sin nya träningsvideo gör Ferguson så kallade deadlifts, men många fans ifrågasätter hans form och är oroliga för skador.

 – Svårt att tro att en professionell atlet inte har någon som säger till honom att INTE göra detta.

– Min rygg gör ont bara av att se detta!


Relaterat till Tony Ferguson och träningsvideos:


Vem möter Ferguson i sin comback?

Fergusons förlust mot Gaethje kom under UFC 251 den 9 maj. “El Cucuy” skulle egentligen ha mött lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov men matchen blev än en gång inställd på grund av pandemin.

Sedan dess har det spekulerats i vem Ferguson kommer möta när han gör sin retur till buren. Han själv har utmanat den före detta dubbelmästaren Conor McGregor, trots att irländare säger sig ha lämnat sporten.

Det hindrar dock inte Ferguson från att gäcka McGregor med en video i klassisk Tony-stil:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara