Video: Lustiga missförståndet får UFC-mästarna att brista ut i skratt!

✔ Adesanya och Blachowicz delar ett roligt ögonblick i buren

I helgen spenderade UFC-mästarna Jan Blachowicz och Israel Adesanya hela 25 minuter på att försöka slå varandra sönder och samman.

Det blev slutligen den polska mästaren Blachowicz som tog hem segern via enhälligt domslut. Det var ett tufft nederlag för Adesanya som hade hoppats på att bli UFC:s nya dubbelmästare.

Förlusten var också “The Last Stylebenders” första som MMA-fighter. Under presskonferensen efter galan var han dock glad för Blachowicz skull. Anledningen var kanske för att han fattat tycke för polacken och funnit respekt för honom.

Den lättsamma stämningen och respekten för varandra var även uppenbar direkt efter matchen, precis innan vinnaren skulle avslöjas.

Adesanya berömde Blachowicz, men den polske mästaren hörde fel. Det ledde till ett minst sagt underligt samtal mellan de båda mästarna!


RELATERAT


Vad står näst för Blachowicz och Adesanya?

Det är ännu osäkert vad nästa steg kommer att bli för de båda mästarna, men det finns starka indikationer.

Blachowicz kommer med största sannolikhet att försvara sin titel mot topprankade Glover Teixeira, som även var redo som ersättare i helgen. Brasilianaren Teixeira har just nu fem raka vinster och är rankad etta i divisionen.

Adesanya kommer i sin tur att gå tillbaka till mellanvikt för att försvara sitt bälte. Det är ännu oklart mot vem, men eftersom ett antal topprankade mellanviktsfighters kommer att ryka ihop inom kort så kan det komma att visa sig snart.

Den stundande supermatchen mellan Adesanya och ex-mästaren Jon Jones är dock inte längre aktuell. De båda UFC-stjärnorna har tidigare utbytt otrevligheter på sociala medier och pratat om att mötas senare under året.

Efter helgens nederlag så stängde dock Jones dörren för den möjligheten, och självklart gjorde han det med ett par rejäla tjuvnyp mot sin rival.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...