Spela MMA Pick’Em med Ohmbet inför UFC Singapore – 25 000 kronor i vinstpotten!

Hur vass är du på att tippa UFC-galor? Testa dig själv i Pick'Em-utmaningen med Ohmbet - där hela 25 000 kronor står på spel!

MMA Pick’Em med vår samarbetspartner Ohmbet.se är ungefär som Stryktipset för fotboll. Med endast en tia som insats kan du vara med när upp till 25 000 kronor står på spel i prispotten – varje UFC-gala!

Utöver den attraktiva vinstpotten har du alltid chansen att kamma hem en saftig kupongvinst om hela tipsraden går in.

Så här spelar du MMA Pick’Em:

1. Placera ett spel på Ohmbet med minst 10 kronor som insats på alla UFC-galans matcher i samma spelkupong. Systemspel är ej tillåtet.

  • Klicka här för att öppna ett konto.

2. Maila in ditt Ohmbet spelar-ID till [email protected]

  • Nu är du med i Pick’Em-utmaningen!

Veckans Pick’Em-omgång:

Imorgon lördag är det dags för UFC Fight Night 111: Holm vs. Correia, som äger rum i Kallang, Singapore. Galan börjar redan vid 10.30 på förmiddagen svensk tid och bjuder på flera spännande matcher där en rad forna UFC-mästare återvänder till buren.

Huvudeventet består av ett kvinnligt bantamviktsmöte där den tidigare titelhållaren Holly Holm ställs mot Bethe Correia. I den delade huvudmatchen får vi dessutom se den forne tungviktsmästaren Andrei Arlovski ta sig an Marcin Tybura.

Vidare går även Ohmbets egna ambassadör Tarec Saffiedine match på huvudkortet, där han möter den tidigare lättviktsmästaren Rafael dos Anjos som nu kliver upp en viktklass.

Totalt bjuder galan på tolv matcher och nu är Pick’Em-utmaningen med Ohmbet igång – där 25 000 kronor ligger i veckans vinstpott!

Matchkortet och oddsen:

Utdelningsstruktur:

Vinstpotten för respektive gala avgörs av antalet matcher, enligt utdelningsmodellen nedan.

Antal matcherTotal prispottUtdelning vid alla rättUtdelning vid ett fel
12 matcher eller fler25 000 kr20 000 kr5000 kr
11 matcher eller färre5000 kr4000 kr1000 kr

Pricka in de fighters du tror på och ta chansen att kamma hem storvinsten! Läs mer om vilka regler och villkor som gäller här.

 

Lycka till!

OHMNYTT

Kategorier
Sponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara