Reza "Mad Dog" Madadi talar med media. Foto: Micha Forssberg

UFC Fight Night London: Joe Duffy besegrar Reza “Mad dog” Madadi via domslut

I den sista matchen på det preliminära kortet på UFC Fight Night 107 i London gjorde svenske Reza Madadi upp med Joseph ”Irish Joe” Duffy – och Duffy vann matchen efter ett treronderskrig.

UFC Fight Night 107: Manuwa vs. Anderson pågår för fullt på O2-arenan i London. Alldeles nyss avslutades den sista matchen på det preliminära kortet, där svenske Reza ”Mad dog” Madadi (14-4) mötte ”Irish” Joe Duffy (15-2).

Matchrapport:

Den första ronden började fint för Madadi med en tidig nedtagning, men efter det tog Duffy över kontrollen på marken och hade Madadi mot stängslet. I slutet av ronden fick Duffy in en elak armbåge som slog upp ett djupt jack i pannan på Madadi.

Den andra ronden bestod av att Duffy dominerade Madadi ståendes och fick in flera slag och sparkar på Madadi, som vinkade mot och hetsade irländaren. Madadi hade stora problem med blod som blockerade hans syn efter jacket i den första ronden. Madadi fick in en nedtagning som Duffy snabbt kom upp ifrån innan ronden avslutades med slagväxlingar som Duffy gick segrande ur.

Den tredje ronden bestod av en stående dominans från Duffys sida, där han plockade isär en Madadi med begränsad syn med snabba slag och kombinationer.

Bruce Buffer meddelade domslutet, som gick till Joseph Duffy (30-27, 30-27, 30-27).

Omslagsbild: Micha Forssberg

Kategorier
Joseph DuffyNyheterReza MadadiSenaste NyttSvenska Fightersz-Fightersz-Klistrad artikel

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...