Junior Karanta ivrig att fortsätta vinstsviten efter helgens succé-comeback

"Vore grymt om jag kan gå match igen nästa månad"

Under helgens Cage Warriors 86 i London fick vi se den svenske doldisen Junior Karanta kamma hem ännu en blixtsnabb knockoutvinst, när han gjorde comeback till buren för första gången på nästan sex år.

På grund av den långa frånvaron och den ringa erfarenheten var det inte många som kände till “Fatty” – men hans brutala avslut på endast nio sekunder har därefter fått ganska stor uppmärksamhet. Nu hoppas den 26-årige tungviktsgiganten på en snabb återkomst till buren, för att inte tappa sitt momentum igen.

All over in 9 seconds!!!! 😱Junior Karanta with a MASSIVE KO at #CW86!!!

Publicerat av Cage Warriors den 16 september 2017

LÄS MER: Svensk doldis knockar motståndaren i Cage Warriors – efter endast 9 sekunder

Känner att fem år har gått till spillo

I en intervju med Severe MMA menar Karanta att han vill försöka ta igen för den förlorade tiden och att han gärna går match igen så snart som nästa månad.

“It’s been five years since I fought, so it feels a little bit like I’ve lost five years. So I wanna, somehow, some way catch up on my five list years. If I can fight again next month that would be awesome, that would be great,” sa Karanta.

Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara