MMA-talanger
Foto: Bellator MMA

3 lovande MMA-talanger att hålla ögonen på under 2019

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Listan: Här är tre namn som kan ta MMA-världen med storm nästa år!

MMA-världen flödar av talanger och stigande stjärnor. MMAnytt-praktikanten Casper Christensen har tagit en titt på några av dem och listar här tre namn som fansen bör hålla ögonen på under 2019.


Aaron Pico

Foto: Bellator MMA

Det amerikanska fenomenet Aaron Pico har rivstartat sin MMA-karriär med några mycket underhållande matcher. Hittills har Pico gått fem MMA-matcher varav fyra vinster och en förlust. Att man blir som man umgås stämmer i den 22-årige Picos fall. Han tränar nämligen på The Treigning LAB tillsammans med fighters av hög kaliber. Bland annat så tränar han med Cub Swanson och UFC:s bantamviktsmästare själv, TJ Dillashaw. Och som om det inte vore ett tillräckligt bra team, så är Picos boxningstränare Freddie Roach, en av de främsta tränarna boxningen någonsin har sett.

Pico har för närvarande kontrakt med Bellator och fightas i fjäderviktsdivisionen. Han kallas av många som den mest lovande talangen i MMA just nu och varje gång han fightas visar han varför, när han briljerar och avslutar betydligt mer rutinerade motståndare.


Antonina Shevchenko

Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Valentina Shevchenko blev nyligen krönad till UFC:s flugviktsmästarinna och hennes minst lika tuffa storasyster, Antonina Shevchenko, har precis förenats med systern i UFC. Antonina skrev kontrakt med organisationen efter sin dominanta vinst i Dana White’s Tuesday Night Contender Series.

Antonina är egentligen inte ny inom sporten då hon gjorde sin debut inom MMA redan år 2002. Sedan dess har hon vunnit alla sina sju matcher inom MMA, och har även ett matchfacit på 39-0 inom thai – och kickboxning. Antonina är en teknisk striker att hålla utkik efter under 2019.


Kron Gracie

Foto: RIZIN FF

Bara att ha efternamnet Gracie säger en del om vilken typ av fighter du är. Kron Gracie är
Rickson Gracies yngsta son, och precis som många andra inom familjen så har Kron valt att göra övergången från BJJ till MMA.

Sedan sin debut 2014 har han radat upp fyra vinster och är för tillfället obesegrad. Alla dessa vinster har avslutats via submission, vilket kanske inte förvånar de flesta.

Den 30-årige jiu jitsu-specialisten visade tidigt i karriären att han håller hög klass när han fightades mot tufft motstånd i japanska RIZIN FF. Nu har han nyligen skrivit kontrakt med UFC och väntas debutera tidigt under 2019.


Den här artikeln publicerades först på MMAnytt.se den 18 december klockan 19.40.


Vem av dessa talanger tror du tar sig längst?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara