4 fighters att följa efter UFC 223

✅Vilka framtida sjärnor bör du följa efter helgens gala? ✅Hitta sociala medier för dessa strålande talanger

Med ett större antal MMA-galor och fighters än någonsin kan det ibland vara svårt att hålla koll på alla blivande stjärnor, dolda supertalanger eller helt enkelt mindre kända fighters som förtjänar extra uppmärksamhet. Som tur är finns MMAnytt för att belysa ett antal fighters som är värda att följa, om ni inte redan gör det, efter deras senaste prestationer.   UFC 223 står i fokus i detta inslag, dela gärna med dig av vem du fått upp ögonen för.

Olivier Aubin-Mercier

Foto: Eric Bolte-USA TODAY Sports

Nu har TUF-finalisten Olivier Aubin-Mercier radat upp fyra raka vinster, och tog dessutom matchen mot veteranen Evan Dunham på kort notis – Oerhört imponerande. Kanadensaren kan ha tagit inspiration av Melvin Guillard, som knockade Dunham på ett liknande vis år 2011, och avslutade matchen inom en minut. Nu med segrar över Tony Martin med flera lär Aubin-Mercier stiga markant i rankningen

Chris Gruetzemacher

Chris Gruetzemacher (till vänster) inför sin UFC-debut

Chris Gruetzemacher gjorde den perfekta insatsen som krävdes för att besegra den kluriga veteranen Joe Lauzon. Nu har visserligen Lauzon varit på nedgång, men att stå emot en tuff inledning för att sedan ta sig in i matchen igen och briljera med ett avslut var precis vad Gruetzemacher behövde för att både stanna kvar i UFC – Och bli ett mer känt namn i organisationen.

 • Twitter: @sodapopfuzz
 • Instagram: @sodapopfuzz

Zabit Magomedsharipov

Magomedsharipov i sin UFC-debut mot Mike Santiago.

“ZM Punk”, “ZaBeast”, hur du än vill benämna honom så har nu Zabit Magomedsharipov tagit ett steg in i rampljuset och är på god väg att bli nästa stjärna. Bortsett mot en svagare prestation i den sista rondens andra halva, som kan ha berott på fighterns brutna hand, körde han över Kyle Bochniak i en strålande prestation. Han har nu radat upp tre raka segrar i UFC, två via avslut, och har utmanat Yair Rodriguez – Vilket hade varit en fantastisk matchning. Låt oss hoppa att handen läker fort och att vi får se Magomedhsaripov ta sig an mexikanen Rodriguez.

 • Twitter: @zabit_mma
 • Instagram: zabit_magomedsharipov

Renato Moicano

Renato Moicano. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Brassen Renato Moicano återvände till vinstkolumnen med en övertygande seger över Calvin Kattar – I en match där det i stort sett var spel mot ett mål. Nu har fjäderviktaren vunnit fyra utav sina fem matcher i UFC, där den enda förlusten kommit mot nästa titelutmanare i divisionen: Brian Ortega. Moicano har fortfarande mycket kvar att bevisa, men om du inte följde honom innan denna prestation bör du göra det nu.

Khabib Nurmagomedov och Rose Namajunas gjorde starka insatser och är båda två titelhållare till följd av UFC 223, men deras prestationer var inte över förväntan och med största sannolikhet följer du redan dem.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...