Amir Malekpour siktar på att bli bäst i världen i MMA

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med Pancrase-produkten ✅ "Hade en dröm att bli OS-medaljör i brottning"

Amir Malekpour var tolv år gammal när han och hans familj kom till Sverige. Han hade som ung tränat brottning i hemlandet men i och med de tre åren på flyktingboendet i Alvesta dröjde det ett tag innan han åter fann kampsporten.

Nu är han aktuell för amatör-EM i Rumänien som går av stapeln den 17:e juni. På grund av sjukdom kunde Malekpour inte genomgå fystesterna tillsammans med landslaget men var ändå på plats för att suga i sig så mycket information som möjligt inför det stundande mästerskapet.

Se hela den exklusiva intervjun i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Amir Malekpour

Amir Malekpour representerar MMA-landslaget och Pancrase Gym i Stockholm. Fjäderviktaren är aktuell inför Amatör-EM i MMA som går av stapeln den 17:e juni i Rumänien."Min dröm var att bli olympisk guldmedaljör i brottning med på grund av flytten till Sverige blev det orealistiskt. Då såg jag potentialen att bli bäst i världen i MMA istället."MMAnytt var med MMA-landslaget under uppladdningen den 22:a april på Bosön och passade på att ta ett kort snack med Malekpour.

Publicerat av MMAnytt.se den 27 april 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...