Bea Malecki ger toppfightern svar på tal: “Vem är hon?”

✅ Kritiserades av Anderson ✅ Nu svarar nya UFC-svenskan ✅ "Hade inte brytt mig om..."

Sveriges nyaste UFC-fighter, Bea Malecki, var en av deltagarna under den 28:e säsongen av realityserien The Ultimate Fighter – där hon tävlade som fjäderviktare.

Men inför debuten på UFC Stockholm kommer Malecki, som många andra, gå ner en viktklass. Något som fick toppfightern Megan Anderson att se rött.


RELATERAT: Toppfightern sågar nya UFC-svenskans val: “Förjävligt”


Bea Malecki: “Fattar inte grejen”

Anderson, som tog Invicta-bältet i fjädervikt innan hon värvades av UFC, har länge varit frustrerad över att den världsledande MMA-organisationen inte riktigt velat satsa på hennes viktklass. Malecki tycker dock inte att hennes egna val av division är något som angår australienskan.

– Vem är hon att säga vad man ska göra? Det är liksom … man får göra vad man vill. Jag hade inte brytt mig om hon gick upp eller ner. Jag fattar inte grejen och jag bryr mig inte, säger Bea Malecki i en exklusiv intervju med MMAnytts Johan Taliercio.

Kommer du köra bantamvikt framöver?

– Ja, det ser ut som det nu iallafall. Sen får vi se, om jag blir värsta biffen så måste jag ju gå upp, fortsätter hon med ett skratt.

Malecki kommer härnäst ta sig an en annan nykomling i form av brasilianskan Duda Santana på UFC-galan i Globen, som går av stapeln den första juni.


LÄS MER: OFFICIELLT: Två svenskar klara för UFC Stockholm!

LÄS OCKSÅ: CHOCKBESKEDET: Pannie Kianzad blev historisk – släpps direkt av UFC!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara