Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Video: Danish MMA Night – Livematcher och resultat

✅Följ händelserna från den storgalan i Danmark där Pannie Kianzad och flera andra svenskar tävlar!

MMAnytt är på palts i Köpenhamn för Danish MMA Night där bland annat Pannie Kianzad möter brittiskan Kerry Hughes. Utöver det går även svenskarna Matthias Freychuss, Martin Fouda, Fernando Flores och Per Franklin.

Nedan följer liveresultaten.

Lättvikt: Jonas Trost vs Espen Kolltvet

Jonas Duracell Troest vinder på submission i 1. omgang mod norske Espen Fearless Kolltveit!

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Jonas Trost besegrade Espen Kolltvet via submission (giljotin), rond 1

Weltervikt: Milan Silva vs Matthias Freyschuss

Matthias Freyschuss vinder over Milan Silva på submission i 1. omgang.

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Freyschuss slänger iväg en frontspark men blir omedelbart nertagen. Väl på marken åstadkommer inte Silva särskilt mycket mer än några lätta slag från topp fram till att doamren sett nog och ställer dem upp. Freyschuss är märkbart färskare och mer bekväm stående, han får in ett par hårda slag som tvingar dansken till att dyka på en desperat nertagning som svensken enkelt försvarar. Väl där kopplar Freyschuss en giljotin som tvingar motståndaren till att klappa ut.

Matthias Freyschuss besegrade Milan Silva via submission (giljotin), rond 1

Fjädervikt: Rhassan Muhareb vs Martin Fouda

Rhassan Muharab vinder på KO over Martin Fouda i 3.omgang!

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Efter en hård slagväxling lyckas Fouda få in en nertagning, men väl på marken vänder Muhareb och hamnar på topp i halvgaurd. Muhareb fick dock in hårda slag på marken och Fouda ser skakad ut stående, han går dock vilt efter knockout och svingar mot dansken. Muhareb verkar inte vilja ha med Fouda att göra stående och går på ännu en nertagning. vilket han får. Fouda skapar dock avstånd och ställer sig upp.

Matchen är mer avvaktande nu då herrarna endast utbyter enstaka slag till ronden tar slut.

Jämn, svårbedömnd rond, med napp marginal till Fouda, 10-9 enligt MMAnytt.

Rond två börjar mer tekniskt, dock får Fouda in en snabb nertagning , dock utan att åstadkomma mycket skada från topp. Dansken sparkar upp mot Foudas ansikte med en uppenbart otillåten teknik, domaren säger dock ingenting. Fouda lyckas återta topposition trots det och avslutar ronden på topp.

10-9 i Foudas fördel enligt MMAnytt.

Rond tre inleds med ett hård slag från Muhareb som sänker Fouda. Muhareb sparkar mot en tydligt liggande motståndare och blir varnad av domaren. Herrarna börjar utbyta hårda slag men Muahreb slänger iväg två höga sparkar, den tredje träffar perfekt och Fouda blir brutalt knockad.

Vinnare: Rhassan Muhare via knockout (hög spark), rond 3

Bantamvikt: Jonas Mågård vs Fernando Flores

Jonas Shark Mågård mod Fernando El Toro Flores

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Mågård pressar framåt med ett par sparkar, men det mesta missar, han dyker sedan på en nertagning som han delvis får in. Flores är tryckt mot buren och försöker ta sig up, men dansken har han i back mount. Svensken fastnar nästan i en armtriangel men lyckas ta sig ur, han förblir dock i bottenposition. Ronden tar slut med Mågård i topp, som försöker få in ground and pound, dock utan resultat. Mågård börjar koppla en necktie, en submission han vunnit fyra matcher med, men tiden tar slut först.

Mågård höll topposition majoriteten av ronden, och vinner den 10-9.

Flores hinner få in ett fint slag stående men blir snabbt nertagen av dansken som pressar mot buren. Denna ronden är lugnare än den första, Mågård försöker få in slag och koppla submissions men Flores försvarar.

Mågård får ännu en ron 10-9.

Flores inleder med en slagkombination och avslutar med en spark, som Mågård fångar och använder för nertagning – än en gång är svensken i bottenposition. Flores försöker febrilt ta sig upp men danskens toppkontroll är för stark. Dessvärre fortsätter ronden på samma vis, och det blir ännu en rond för Mågård.

Vinnare: Jonas Mågård via enhälligt domslut

Mellanvikt: Mikkel Kasper vs Jonathan Bosuku

Matchen inleds med en hård slagväxling där fransmannen Bosuku får in de hårdare slagen. Kasper är dock oskadd och lossar iväg sparkar, han verkar oberörd av Bosukus slag. Kasper duckar undan motståndarens slag för det mesta, men verkar alldeles för villig att ta emot och utbyta slag. Bosuku får plötsligt in en hård rak höger som sänker dansken, Kasper reser sig dock upp snabbt och är med i matchen. Kasper dyker på nertagning men utan resultat.

Bortafightern har gjort nog för att vinna ronden, 10-9

Rond två inleds med flera hårda slagväxlingar, än en gång verkar Bosuku ha de farligare slagen. Kaspers offensiv kommer alldeles för långsamt och motståndaren lyckas undvika det mesta. Kasper försöker få in nertagningar men försöken känns inte helhjärtade. Matchen fortsätter på liknande vis, Bosuku får in de hårdare slagen , och även denna rond.

10-9 till Bosuku.

Kasper inleder med mer intensitet och bjuder in till slagväxlingar men träffas av hårda slag varje gång och verkar inte åstadkomma lika mycket skada. Plötsligt får Kasper ett ryck och pressar framåt med slag, publiken vrålar. Dansken verkar ha hittat distansen och pressar fransmannen bakåt med slag. Kasper tappar munskyddet men inte intensiteten, han tappar munskyddet sammanlagt fyra gånger denna rond och blir så småningom nertagen.

Ännu en 10-9 rond till Bosuku – det är skandal om inte fransmannen vinner.

Vinnare: Jonathan Bosuku via enhälligt domslut

Tungvikt: Christian Colombo vs Nick Barnø

Colombo vs Barnø!

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Colombo pressar framåt och får Barnø mot buren, efter att de separerats dyker Barnø på en nertagning som stoppas av UFC-veteranen. Colombo får in ett hårt slag som sänker “True Dane”, men han återhämtar sig. Stående pressar Colombo framåt och får motståndaren mot buren med slag. Barnø tar sig loss med bra krokar och slag i clinch men följer inte upp. Barnø tvingas bakåt men Colombo drar inte ifrån stående.

10-9 till Colombo

Colombos dubbeljabb sitter men Barnø börjar få in en defensiv vänsterkrok, dock är det nu Colombo som climchar och får ner sin motståndare tillfälligt, han går på giljotin när motståndaren försöker sig upp, men utan resultat. Nu får Barnø en nertagning och misslyckas smed en giljotin men hamnar i back mount och får in många bra slag. Han får Colombo i krucifix och kopplar även en rear naked choke, men ronden tar slut – i Barnøs favör.

10-9 till Barnø

Colombo inleder med en tvåslagskombination, men Barnø svarar självsäkert. Den sistnämnde ser betydligt färskare ut och får in en fin uppercut för att sedan dyka på nertagning, dock utan resultat. Colombo fortsätter pressa framåt men verkar inte ha mycket kraft i sina slag, medan Barnø kontrar fint. Colombo börjar få in bra sparkar och slag men Barnø kontrar mycket.  Matchen tar slut och det är en svårbedömd tredje rond, men MMAnytt tilldelar den till Barnø, som fick in bättre slag, var snabbare och fick clinch mot buren.

10-9 till Barnø

Vinnare: Nick Barnø via domslut – Christian Colombo annonserar sin pension efter denna match.

Weltervikt: Mark Madsen vs Dez Parker

Mark O. Madsen vs Dez Parker. Se med på TV3+ nu!

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Det är ett enormt stöd för Madsen som får en nertagning och försöker sig på en giljotin, men britten klarar sig undan. Madsen driver på, blir träffad, men bryr sig inte, tar ryggen stående och får in en fantastisk suplex, han släpper dock upp Parker trots topposition. Än en gång går Madsen på nertagning och får in bra slag från topp den här gången. Återigen släpper Madsen upp sin motståndare, troligtvis för att unfvika submissions, och får sedan in ett hårt slag som sänker britten. Dansken följer upp med ett slag på marken och matchen är över.

Vinnare: Mark Madsen via knockout, rond 1

Bantamvikt: Pannie Kianzad vs Kerry Hughes

Pannie vs Kerry Rocksteady!

Publicerat av Danish MMA Night den 9 juni 2018

Kianzad pressar framåt och trycker motståndaren mo buren. De separerar, dock bara tillfälligt innan Kianzad får tag på brittiskan igen pch lossar iväg knän mot Hughes. De separerar igen och Kianzad får in ett fint slag, för att sedan vräka ner Hughes. Kianzad får in fina slag och verkar vara alldeles för snabb och stark för motståndaren.

10-9 till Kianzad

Rond två fortsätter på liknande sätt men Hughes verkar ha hittat rytmen. Kianzad cirklar och tar sig in och ut smidigt, hon får in de bästa träffarna. Hughes coach skriker om att Kianzad skadat sitt vänstra öga, dock inget som märks. Kianzad är snabbare, men Hughes började få in bättre träffar, trots det ledde Kianzad majoriteten av ronden.

10-9 till Kianzad

Hughes får in en hög spark, delvis blockad av svenskan. Kianzad kontrar med ett par fina överhandshögrar och ledande vänsterkrokar. Svenskan fortsätter ta sig in och ut, men Hughes kontrar bättre och “Banzai” blir träffad av ett par slag. Det är Kianzad som pressar framåt nu och får Hughes att missa många slag, ronden fortsätter på liknande vis och Kianzad bör ha gjort nog för att vinna.

10-9 till Kianzad

Vinnare: Pannie Kianzad via enhälligt domslut

Weltervikt: Louis Glismann vs Melvin Van Suijdam

Glismann inleder starkt och får snabbt en nertagning. Han spenderar majoriteten av ronden på topp, men hotar även med ett benlås – dock utan att få till det helt. Glismann avsltuar ronden på topp och kammar hem en enkel rond.

10-9 till Glismann

Glismann dyker snabbt på nertagning, vilket han får. Dansken tar ryggen och försöker koppla en rear naked choke, men holländaren står emot. Så småningom får dock Glismann in ännu et benlås, som den här gången sitter.

Vinnare: Louis Glismann via submission (kneebar), rond 2

Weltervikt: Frodi Vitalis Hansen vs Per Franklin

Franklin pressar framåt mot en väldiggt passic Hansen, som inte slänger mycket offensivt ur sig. Franklin är den enda som för något offensivt och utan tvekan den som får in de hårdare slagen. Extremt händelsefattig rond, främst på grund av Hansen som inte för något som helst framåt. Franklin vinner ronden på press.

10-9 till Franklin

Hansen fortsätter backa i rond två. Franklin försöker på fintar och sparkar men dansken håller sig undan. Nu landar Hansen en tvåslagskombination, men fortsätter bakåt och låter svensken attackera. Franklin får in en hård spark mot kroppen men inte mer än så. De utbyter slag igen mot slutet av ronden men återigen en passiv rond.

10-9 till Franklin

Rond tre börjar mycket mer aggressivt, bägge utbyter hårda slag, Hansen börjar dock backa igen och de infinner samma distans som tidigare. Franklin dyker dock på en nertagning som Hansen inte lyckas försvara. Franklin rar ut motståndarens ben och får in några lätta slag från topp. Hansen lyckas dock vända i en omställning och hamnar på topp, när Franklin försöker ta sig upp, men UPPENBARLIGEN fortfarande är på knä lossar Hansen iväg ett knä mot svensken. Domaren ger Hansen poängavdrag, och herrarna svingar vilt när matchen återstartas. Franklin går snabbt på nertagning och får ner dansken. Franklin tar ryggen och försöker sig på ground and pound, men motståndaren håller ut.

Med poängavdrag bör detta bli en 10-8 rond till Franklin

Vinnare: Per Franklin via domslut

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara