EM-aktuelle Jonny Touma: ”Jag vill bli bĂ€st helt enkelt”

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med före detta fotbollsspelaren ✅ TrĂ€nar pĂ„ Combat Academy IF TĂ€by

I slutet av april var MMAnytt pÄ plats pÄ Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i RumÀnien och VM i Bahrain senare i Är.

Vi passade dÄ pÄ att ta ett snack med Jonny Touma, 23, som tÀvlar i bantamviktsklassen. Bland sina favoritfighters att titta pÄ och inspireras av nÀmner han Conor McGregor och Demetrious Johnson men Àven José Aldo, i alla fall förut.

”NĂ€e. Den bĂ€sta bara, slĂ„ han – för att bli bĂ€st sjĂ€lv” svarade Touma pĂ„ frĂ„gan om han har nĂ„gon drömmotstĂ„ndare.

Se den exklusiva intervjun med trÀningsklipp i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Jonny Touma

Bantamviktaren Jonny Touma representerar Combat Academy och MMA-landslaget och Ă€r aktuell för amatör-EM i juni och VM senare i Ă„r.Efter att ha tröttnat pĂ„ fotboll provade han submission wrestling och thaiboxning – men allt föll pĂ„ plats nĂ€r han hittade MMA och han fastnade för sporten.NĂ€r MMAnytt var pĂ„ besök pĂ„ Bosön Elitidrottcenter passade vi pĂ„ att ta ett snack med Touma och ta reda pĂ„ mer om honom.

Publicerat av MMAnytt.se den 16 maj 2018

Öppna konto hos Ohmbet Störst pĂ„ MMA - Spela pĂ„ alla dina favoritgalor
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare Ă€r en skribent och reporter som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem borde David Teymur möta hÀrnÀst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...