EXKLUSIV INTERVJU: Darren Till chillar och dricker cola med MMAnytt

🎩 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytts Jim Edwards pĂ„ plats i Dallas för UFC 228: Woodley vs. Till ✅ Se den lĂ€ngre intervjun med Darren Till - efter invĂ€gningen!

I natt Àr det dags för UFC 228: Woodley vs. Till, dÀr welterviktsmÀstaren Tyron Woodley försvarar bÀltet mot den obesegrade och elva Är yngre talangen Darren Till. MMAnytts Jim Edwards befinner sig pÄ plats i Dallas, Texas och nyligen satte han sig ner för en lÀngre intervju med titelutmanaren Till.

Inför galan var Tills vikt en stor snackis, dÄ mÄnga trodde att han skulle vÀga in för tungt efter att ha missat vikten tvÄ gÄnger tidigare i UFC-karriÀren. Men pÄ den officiella invÀningen var Till en av de första som klev upp pÄ vÄgen och han klarade dÄ viktgrÀnsen med rÄge.

Intervjun med MMAnytt spelades in efter invÀgningen och det syns tydligt hur bekvÀm Till Àr nÀr han Äterigen kan Àta ordentligt och dessutom dricka lÀsk. Kolla in videon ovan!


RELATERAT: UFC 228: Woodley vs. Till – se den ceremoniella invĂ€gningen hĂ€r!


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari Ă€r en tidigare landslagsman och nordisk mĂ€stare i karate som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mars 2015. PĂ„ ett eller annat sĂ€tt har han sysslat med kampsport nĂ€stan hela sitt liv och idag Ă€r han en riktig MMA-nörd pĂ„ heltid likvĂ€l som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara