EXKLUSIV INTERVJU: Darren Till chillar och dricker cola med MMAnytt

🎦 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytts Jim Edwards på plats i Dallas för UFC 228: Woodley vs. Till ✅ Se den längre intervjun med Darren Till - efter invägningen!

I natt är det dags för UFC 228: Woodley vs. Till, där welterviktsmästaren Tyron Woodley försvarar bältet mot den obesegrade och elva år yngre talangen Darren Till. MMAnytts Jim Edwards befinner sig på plats i Dallas, Texas och nyligen satte han sig ner för en längre intervju med titelutmanaren Till.

Inför galan var Tills vikt en stor snackis, då många trodde att han skulle väga in för tungt efter att ha missat vikten två gånger tidigare i UFC-karriären. Men på den officiella inväningen var Till en av de första som klev upp på vågen och han klarade då viktgränsen med råge.

Intervjun med MMAnytt spelades in efter invägningen och det syns tydligt hur bekväm Till är när han återigen kan äta ordentligt och dessutom dricka läsk. Kolla in videon ovan!


RELATERAT: UFC 228: Woodley vs. Till – se den ceremoniella invägningen här!


 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...