Exklusiv intervju med SM-guldmedaljören Navid Badi

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med lättviktaren från Gladius MMA ✅ Har tagit SM-guld i Shootfighting och SM-silver i amatör-MMA

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med den EM- och VM-aktuella lättviktaren Navid Badi som representerar Gladius MMA i Göteborg. Badi har tagit SM-guld i Shootfighting och tog SM-silver i amatör-MMA 2017.

“Kortsiktiga mål är att vinna EM och VM, det är faktiskt det enda jag fokuserar på just nu. Långsiktigt, självklart vill man komma till UFC vilket alla gör som är tävlingsinriktade. Men nu fokuserar jag bara på EM och VM.” sade Badi till MMAnytt.

Se den exklusiva intervjun med träningsklipp i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Navid Badi

Lättviktaren Navid Badi representerar Gladius MMA och MMA-landslaget. Han är aktuell inför amatör-EM i juni i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.Badi har tagit SM-guld i Shootfighting och SM-silver i amatör-MMA 2017. Just nu ligger fokus på att vinna EM och VM med ett långsiktigt mål att ta sig hela vägen till UFC, något som han i dagsläget inte lägger så mycket fokus på.I april var MMAnytt inbjudna till Bosön för att ta tempen på landslaget inför det stundande mästerskapet och passade på att ta ett snack med Badi.

Publicerat av MMAnytt.se den 7 maj 2018

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara