EXKLUSIVT: Stefan Struve planeras gå match i Tyskland – Motståndet klart

✅ Källor till MMAnytt har avslöjat planer för en tungviktsmatch mellan européer

UFC återvänder till Hamburg den 22:a juli med UFC Fight Night 134, och nu kan MMAnytt avslöja en match som lär hamna högt upp på huvudkortet. Enligt källan planerar UFC ett tungviktsmöte mellan holländaren Stefan “Skyscraper” Struve (28-10) och polske Marcin “Tybur” Tybura (16-4), det är inte klart var på matchkortet mötet hamnar.

Struve är den längsta fightern i UFC på hela 2.13 meter lång och har tävlat i UFC sedan 2009. Han har vid flera tillfällen fått ihop en vinstsvit och har slagit meriterade fighters som Stipe Miocic, Antonio Rodrigo Nogueira och Antonio “Bigfoot” Silva. Dock har de vinstsviterna alltid tagit stopp innan holländaren lyckats ta sig till en topposition. I dagsläget har Struve förlorat två raka matcher, mot Alexander Volkov och Andrei Arlovski.

Polske Tybura debuterade i UFC år 2016 med en poängförlust mot amerikanen Timothy Johnson, men radade därefter upp tre raka segrar över Viktor Pesta och ovannämnda Arlovski med flera. Han har dock sedan dess förlorat två raka matcher, senast mot Derrick Lewis via knockout.

UFC Fight Night 134 äger rum i Hamburg den 22:a juli – Vem vinner tungviktsmatchen? 

Tillfälligt matchkort

 • Lättvikt: Marc Diakiese vs Nasrat Haqparast
 • Lätt tungvikt: Darko Stosic vs Jeremy Kimball
 • Mellanvikt: Vitor Miranda vs Abu Azaitar
 • Tungvikt: Stefan Struve vs MarcinTybura

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...