Foto: Stefan Romare-MMAnytt / Dolly Clew-Cage Warriors / Fight Club Rush

Biljetter släppta till Fight Club Rush 5 – se heta MMA-talanger i Västerås!

✅ "Bane" och "Pretty Boy" går match på hemmaplan! ✅ Säkra dina platser och upplev högklassig fighting!

Efter fyra succégalor har intresset för MMA i Västerås växt explosionsartat. Nu expanderar den stigande MMA-organisationen Fight Club Rush och planeringen inför nästa gala är i full gång.

FCR 5, som arrangeras av Västerås Fight Club i samarbete med Ostrogonac Productions, äger rum i Bombardier Arenas den 31 augusti. Två av hemmaklubbens hetaste stjärnor – Andreas “Bane” Gustafsson och Robin “Pretty Boy” Roos – väntas fightas i kvällens huvudmatcher och nu är biljetterna släppta till eventet.

Det finns två olika slags biljetter för dig som vill gå på galan. För endast 275 kronor kan du norpa en av platserna på läktaren. Vill du komma ännu närmare buren säljs parkettplatser för 380 kronor. Biljetterna säljs via Ticketmaster och de angivna summorna är totalpris inklusive serviceavgift.

View this post on Instagram

Tickets on sale now! Buy your tickets at Ticketmaster, link in the [email protected] @coachhamberg @mmaviking @ostrogonacproductions @mmanyttcom @kimura.se @andreas_gustafsson_ @robinprettyboyroos @svenska_mma_forbundet @mmalandslaget @vasterastidning @frejamma @vasterascity #mma #mmafighting #mmatraining #FCR5 #ufc #ufceurope #bellatormma #cagewarriors #onechampionship #ko #tko #sverige #muaythai #västerås #training #beastmode #karate #tko #bjj #tbt #throwbackthursday #knockout #warrior #fight #ostrogonacproductions

A post shared by FCR (@fightclubrushfcr) on

“Ska känna sig som rockstjärnor”

Atmosfären under de tidigare galorna har varit gripande och nu flyttar man till en större hall, så att ännu fler MMA-fans ska få chansen att uppleva Fight Club Rush live på plats. Nytt för denna gång är även att alkohol kommer finnas tillgänglig för försäljning vid en separat yta, vilket på så sätt gör eventet samtidigt kan förbli barnvänligt.

– Nu satsar vi på den stora hallen, det vill säga A-hallen i Bombardier Arena där vi kan presentera idrotten för en större och hungrigare publik. Det kommer gå att ta en bira och se svensk MMA av toppklass och för de som fightas kommer vi medialt lyfta dem högre och bättre än de någonsin varit med om. Huvudmatchernas spelare ska känna sig som rockstjärnor när de går in och visar hur sjukt bra och på gång svensk MMA är, sa Jörgen Hamberg, en av arrangörerna bakom Fight Club Rush, nyligen i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Fight Club Rush 5 kommer att bjuda på ett huvudkort med minst fem professionella MMA-matcher, samt ett underkort där flera av Sveriges mest lovande talanger gör upp i MMA klass-A. Vi kommer löpande rapportera om alla fighters som bokas för galan, så håll utkik här på MMAnytt för de senaste uppdateringarna inför FCR 5!

Missa inte Västerås största MMA-gala någonsin – köp dina biljetter till Fight Club Rush 5 här!

Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...