Hamza Bougamza tänker bjuda på show – både i och utanför buren

✅ "Rinkebys stolthet" inför svenskmötet: "Blir ett par grymma artister"

Hamza Bougamza är klar för en ny match på svensk mark. Detta när “Rinkebys stolthet” tar sig an proffsdebutanten Kevin Osorio på kommande AK Fighting Championship 2 i Solna.

Läs också: Hamza Bougamza klar för svenskmöte på AK Fighting Championship 2!

Bougamza, som inledde sin karriär just i Solnahallen, berättar i en nylig intervju med MMAnytt att han kommer att bjuda på show både i och utanför buren.

“Kommer bli stor show”

Inför sin senaste fight i Sverige hade Bougamza med sig den svenska artisten Z.E på sin walk-in till matchen, och han avslöjar nu att han kommer bjuda på något liknande inför den kommande fighten i Solna.

– Det kommer vara ett par grymma artister som följer med mig in på catwalken. Vilka det är kommer jag inte att gå ut med nu, man får komma dit helt enkelt om man vill se! Så det kommer att vara stor show på catwalken, och så får jag se till att showa i buren som vanligt. Det blir något att se fram emot både för mig och för fansen som kommer, säger Bougamza till MMAnytt.

AK Fighting Championship 2 äger rum i Solnahallen den 16 november, och toppas av UFC-veteranen Reza “Mad dog” Madadis återkomst till buren.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara