Jack Hermansson
Jack "The Joker" Hermansson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Jack Hermansson till MMAnytt: “Formen är helt sinnessjuk”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med den svenske UFC-fightern Jack "The Joker" Hermansson ✅ Tredje gången gilt? Självförtroendet på topp inför helgens match i Brasilien ✅ Ser det som en "stor ära" att få möta den tidigare titelutmanaren Thales Leites på UFC 224

UFC 224: Exklusiv intervju med Jack "The Joker" Hermansson

"FORMEN ÄR HELT SINNESSJUK" 💪Den Norge-baserade svensken Jack "The Joker" Hermansson är riktigt taggad och ser fram emot att "köra över" veteranen Thales Leites under helgens #UFC214 i Brasilien 👊🇸🇪🇳🇴Kolla in vår exklusiva intervju med "The Joker" i videon nedan! 🔥👇

Publicerat av MMAnytt.se den 7 maj 2018


Efter en tuff förlust mot topp 15-rankade Thiago Santos är den Norge-baserade svensken Jack Hermansson nu tillbaka för sin sjätte UFC-match. Under lördagsnattens UFC 224 i Rio de Janeiro, Brasilien tar han sig an den forne titelutmanaren och tidigare Superior Challenge-mästaren Thales Leites – och självförtroendet är på topp hos “The Joker” som känner sig i sinnessjukt bra form.

Hur har förberedelserna gått inför den här matchen?

 – Det har gått strålande. Alla säger det alltid, men jag menar det – jag är bättre än någonsin. Jag är grymt välförberedd, formen är helt sinnessjuk och jag kan inte se för mig något annat än att jag kommer köra över honom, säger Hermansson i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Direkt efter sin framgångsrika UFC-debut mot Scott Askham så uttryckte Hermansson en vilja att möta just Thales Leites – en önskan som alltså nu går i uppfyllelse.

Hur känns det att du nu får till den här matchningen?

 – Det är jäkligt roligt, jag ser verkligen fram emot [matchen]. [Thales Leites] är liksom en riktig veteran, en motståndare som har varit med sjukt länge. Jag tror [att] redan innan jag började träna sporten så gick han liksom för titeln mot Anderson [Silva], säger han och fortsätter:

 – Att få gå mot en fighter som man har följt så länge är en stor ära, en stor möjlighet och jag ser verkligen fram emot det.

Vid vinst i helgen kommer Hermansson stå med ett sammanlagt matchfacit på 4-2 i UFC.

Var tror du att en vinst mot Thales Leites sätter dig i mellanviktsdivisionen?

 – Att vinna mot ett stort namn gör dig alltid mer intressant och jag hoppas att det kan leda till en annan, större match som gör att jag kan klättra upp på stegen igen liksom och komma tillbaka på rätt bana, svarar Hermansson.

Hur ser du den här matchen utspela sig?

 – Jag ser för mig att jag kommer ha ett grymt högt tempo, mycket press. Han kanske blir stressad och börjar skjuta efter nedtagningar – [jag] försvarar dem och så slår vi ut honom, säger han självsäkert.

Då han bor i Norge men är uppväxt i Sverige, så har Hermansson ett stort stöd från bägge ländernas fans. Något som han är väldigt tacksam för.

Har du någon hälsning till fansen i Norge, Sverige som supportar dig?

 – Tack så hemskt mycket för att ni följer med. Jag ser så mycket positiva kommentarer där ute och det värmer alltid. Tack, säger en ödmjuk Hermansson.

Kolla in hela intervjun i videon ovan!

Vi på MMAnytt önskar Jack Hermansson stort lycka till i matchen mot Thales Leites på UFC 224: Nunes vs. Pennington. Allt du behöver veta inför galan hittar du här.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara