AVSLÖJAR: McGregor får ny chans mot Khabib – efter supervinsten!

✅ "Större än Mayweather-McGregor"

Conor McGregor har gjort sig förtjänt av en ny titelchans mot rivalen Khabib Nurmagomedov.

Det anser UFC-bossen Dana White, som nu vill få till den laddade rematchen efter McGregors succécomeback mot Donald “Cowboy” Cerrone.

– Jag säger här och nu att Khabib vs. Conor 2 blir den största matchen i UFC:s historia, men jag tror också att den kan bli större än Conors fight mot Floyd Mayweather, säger Dana White bland annat på presskonferensen efter UFC 246 och fortsätter:

– En rematch mellan Khabib och Conor är stor för bådas rykten, och så klart för sporten.

Innan Nurmagomedov kan möta McGregor behöver han dock ta sig förbi Tony Ferguson, som utmanar om lättviktsbältet på UFC 249 i Brooklyn den 18 april.

Dana White vill boka Conor McGregor mot vinnaren av titelfighten mellan Khabib Nurmagomedov (höger) och Tony Ferguson. Foto: Mark J. Rebilas/Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports


LÄS MER: Conor McGregors succécomeback – vinner via BLIXTSNABB knock!

LÄS OCKSÅ: UFC 246: McGregor vs. Cowboy – Resultat


Khabib vs McGregor 2 i Moskva? “Är mer rysk än honom”

McGregor har själv jagat en chans på revansch mot Nurmagomedov sedan han förlorade titelfighten hösten 2018, där skandalscener utbröt efter matchen. Men trots att White nu verkar vilja få till stormötet till varje pris, så tycks McGregor inte vara lika låst på att möta just Nurmagomedov i sin nästa fight.

Han planerar nämligen att hålla sig aktiv – och har inte för avsikt att vänta på någon. Om det däremot skulle bli aktuellt härnäst, så vill McGregor boka in rematchen i Ryssland.

– Jag vill skapa spektakel för folket och det vore ett riktigt spektakel. Till och med när jag åkte ut till Moskva den där gången – hela stan stängdes ner och världen noterade det. Khabib sa att jag “inte var välkommen” dit och att jag bör hålla mig borta, men på gatan sprang ryssarna och ropade mitt namn. Så jag är mer rysk än den mannen.

En så pass stor UFC-gala i Moskva är dock inget som intresserar White.

– Nej, det kommer inte hända, konstaterar UFC-bossen.


RELATERAT: UFC-bossens nya besked – om “The Maulers” MMA-framtid


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara