Mark Hunt gĂ„r loss mot “fuskarna” Brock Lesnar och Fabricio Werdum

🎩 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt pĂ„ plats i Ryssland ✅ Mark Hunt hade bĂ„de det ena och andra att sĂ€ga om Brock Lesnar och Fabricio Werdum...

Som mÄnga kÀnner till Àr den nyzeelÀndske fanfavoriten Mark Hunt Àr en av sportens största motstÄndare till doping. Han har till och med tagit till rÀttsliga ÄtgÀrder, efter att ha blivit besegrad av superstjÀrnan Brock Lesnar som senare fastnade i en dopingkontroll.

MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez och Stefan Romare Àr pĂ„ plats i Moskva, Ryssland och deltog nyligen i en media scrum med Hunt inför helgens UFC Fight Night 136. “The Super Samoan” gick dĂ„ loss mot sina tidigare motstĂ„ndare Lesnar och den forne mĂ€staren Fabricio Werdum, som Ă€ven han Ă„kte dit för doping nyligen. Kolla in videon ovan!

Mark Hunt möter den ryske veteranen Aleksei Oleinik i ett toppmöte i tungvikt, som utgör huvudmatchen under lördagens UFC Fight Night 136: Hunt vs. Oleinik.


RELATERAT: Ny Ezekiel Choke för Aleksei Oleinik? Betta pÄ Ohmbet till 8x pengarna!


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari Àr en tidigare landslagsman och nordisk mÀstare i karate som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mars 2015. PÄ ett eller annat sÀtt har han sysslat med kampsport nÀstan hela sitt liv och idag Àr han en riktig MMA-nörd pÄ heltid likvÀl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mÀstare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...