Mark Hunt går loss mot “fuskarna” Brock Lesnar och Fabricio Werdum

🎦 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt på plats i Ryssland ✅ Mark Hunt hade både det ena och andra att säga om Brock Lesnar och Fabricio Werdum...

Som många känner till är den nyzeeländske fanfavoriten Mark Hunt är en av sportens största motståndare till doping. Han har till och med tagit till rättsliga åtgärder, efter att ha blivit besegrad av superstjärnan Brock Lesnar som senare fastnade i en dopingkontroll.

MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez och Stefan Romare är på plats i Moskva, Ryssland och deltog nyligen i en media scrum med Hunt inför helgens UFC Fight Night 136. “The Super Samoan” gick då loss mot sina tidigare motståndare Lesnar och den forne mästaren Fabricio Werdum, som även han åkte dit för doping nyligen. Kolla in videon ovan!

Mark Hunt möter den ryske veteranen Aleksei Oleinik i ett toppmöte i tungvikt, som utgör huvudmatchen under lördagens UFC Fight Night 136: Hunt vs. Oleinik.


RELATERAT: Ny Ezekiel Choke för Aleksei Oleinik? Betta på Ohmbet till 8x pengarna!


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...