MMA-fighterns fysik väcker starka reaktioner: “Raketjuice”

✔ Möter svenske stjärnskottet i Stockholm ✔ "Det där är inte naturligt"

Halmstadfightern David Jacobsson fightades för knappt två veckor sedan och vann då via enhälligt domslut. Nu är den stekhete 24-åringen redan bokad och klar för sin nästa MMA-match, som går av stapeln i Stockholm redan nu på måndag.

Jacobsson ska återigen fightas för BRAVE Combat Federation – en av världens snabbast växande MMA-organisationer. Under torsdagen stod det också klart att motståndaren blir rumänen Corneliu Rotaru Lascar.


LÄS MER: David Jacobsson utmanar Adam Westlund!


Sedan matchen offentliggjordes har många reagerat på Lascars fysik. Hans något märkliga form väcker nämligen frågor om doping – inte minst från Jacobsson själv.

– Jag har precis utfört en empirisk studie gällande min motståndares fysik. Antingen slog blixten ner i honom under slutet av 2016, eller så hittade han en mexikansk professor som som har skrivit ut recept på raketjuice till honom. Oavsett så är det där inte all natural, säger David Jacobsson.

Foto: BRAVE Combat Federation

– Känner en atlet att han behöver ta till fusk tolkar jag det som att han inte tror på sin egen förmåga. Jag ska försöka att bryta honom mentalt och blotta honom i buren, fortsätter Jacobsson.

Jacobsson kommer in till fighten med ett professionellt record på 7-2. Lascars matchfacit är 7-3.

View this post on Instagram

@davejacobsson gör en snabb återkomst – redan klar för ny match på #BRAVECF40??! Jacobsson möter rumänske Corneliu Rotaru Lascar – en fighter vars fysik har fått många att reagera. Svep vänster! ⬅️ Så här säger Jacobsson själv om motståndaren, i ett meddelande till mig: ”Jag har precis utfört en empirisk studie gällande min motståndares fysik. Antingen slog blixten ner i honom under slutet av 2016, eller så hittade han en mexikansk professor som har skrivit ut recept på raketjuice till honom. Oavsett så är det där inte all natural. Känner en atlet att han behöver ta till fusk tolkar jag det som att han inte tror på sin egen förmåga. Jag ska försöka att bryta honom mentalt och blotta honom i buren.” ?: @bravemmaf #MMA #BRAVECF40 #SvenskMMA

A post shared by Ashah Tafari (@mma_ashah) on

Hamza Bougamza fightas på måndagens MMA-gala

Nyligen offentliggjordes även en annan spännande match för måndagens event, som går under namnet BRAVE CF 40. Vi kommer där få se den meriterade thaiboxaren Hamza Bougamza gå sin sjätte MMA-fight.

Rinkebysonen, vars record är 3-2, stod senast för en imponerande insats mot Bellator-rutinerade Binh Son Le. Bougamza tog matchen på endast en dags varsel och vann via enhälligt domslut efter tre spännande ronder.

Via Facebook:

Hamza Bougamza gör det – vinner matchen han tog på en dags varsel!! Se liveintervjun här! ???

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 11 december 2019

Nu är Bougamza bokad att möta proffsdebutanten Mihai Sava, som likt Jacobssons motståndare kommer från Rumänien.

Här är matcherna som offentliggjorts för BRAVE CF 40

BRAVE CF 40 är en samproduktion mellan BRAVE Combat Federation och svenska Bulldog Fight Night. Galan äger rum bakom stängda dörrar på Clarion Hotel Sign.

Nedan listas de fyra proffsmatcher som hittills har presenterats.

  • Fjädervikt (65,8 kg): Mochamed Machaev vs. Shoaib Yousaf
  • Lätt tungvikt (93 kg): Anton Turkalj vs. Ibo Aslan
  • Catchvikt (64 kg): Hamza Bougamza vs. Mihai Sava
  • Weltervikt (77,1 kg): David Jacobsson vs. Corneliu Rotaru Lascar


LÄS MER: Ny BRAVE-gala i Stockholm – nu på måndag!


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...