MMA-svepet: Vem kan slå Francis Ngannou? Är Tyron Woodley slut?

✔ Gör din röst hörd!

UFC 260 gick av stapeln i helgen och det finns massor av intressanta ämnen att diskutera i det senaste inslaget av MMA-svepet!

Francis Ngannou blev tungviktsmästare i huvudmatchen när han knockade Stipe Miocic i den andra ronden. Det var uppenbart att Ngannou utvecklats markant sedan deras första möte då han försvarade nertagningar och använde sig även av offensiv brottning själv. Frågan är om det finns en tungviktare som kan besegra denna nya, förbättrade versionen av Ngannou.

Efter galan hade UFCs vd Dana White enbart bra saker att säga om Ngannou.

 – Han såg fantastisk ut. Ikväll fick vi se många saker som vi inte tidigare fått se från honom: huvudsparkar, bensparkar, riktigt bra grappling, nedtagningsförsvar – läskigt!

I den delade huvudmatchen återvände den forne welterviktsmästaren Tyron Woodley i ett försök att bryta sin tunga förlustsvit. Motståndaren Vicente Luque visade sig dock vara för mycket för den forne mästaren, fick in hårda slag och avslutade sedan med en submission på marken. Det var Woodleys fjärde raka förlust och 38 år gammal är det ytterst tveksamt att tro att han skulle återta en plats bland divisionens elit.

Den stigande stjärnan Sean O’Malley återvände till segerkolumnen efter att ha dominerat mot brasilianaren Thomas Almeida. Det öppnar för flera spännande matchningar varav två särskilda som tas upp i inslaget.

Dessutom besegrade Miranda Maverick kanadensaren Gillian Robertson och Jamie Mullarkey skrällde med en snabb knockout över Khama Worthy.


HETAST JUST NU


MMA-svepet: UFC 260

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara