“Knockar honom i tredje” – MMAnytt Fokus: Zebaztian Kadestam – Avsnitt 2

🎦 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt följer svenske världsmästaren - "Embedded style!" ✅ Häng med bakom kulisserna inför stora titelförsvaret!

MMAnytt är på plats i Yangon, Myanmar för fredagens ONE Championship: Reign of Valor. Där kommer ingen mindre än Zebaztian Kadestam – Sveriges första mästare i en världsledande MMA-organisation – försvara sitt welterviktsbälte mot Kazakstans Grigoriy Kichigin i huvudmatchen.

Detta blir Kadestams första titelförsvar. Inför stormatchen följer MMAnytt “The Bandit” och hans entourage på plats för en ny upplaga av vår alldeles egna, Embedded-inspirerade miniserie MMAnytt Fokus. Kolla in det andra avsnittet som är rykande färskt i videon ovan!

Kolla in avsnitt 1 här.

MMAnytt Fokus produceras av Stefan Romare och Sebastian Vendel-Martinez.

MMAnytt storsatsar med ny svensk YouTube-kanal – prenumerera på MMAnytt TV du också för att inte missa fler exklusiva videos på svenska!


Mer om Zebaztian Kadestam på MMAnytt:


 

Kategorier
ExklusivtMMAnytt FokusSenaste NyttZebaztian Kadestam

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara