MMAnytt-podden: “The Mauler” förtjänar en match om interimbältet

🎥 VIDEO+TEXT ✅ MMAnytt-podden är tillbaka - lyssna på det tolfte avsnittet här! ✅ Ashah och Stefan diskuterar Conor McGregor-skandalen, Alexander Gustafssons nya UFC-deal och mycket mer!

MMAnytt-podden #12

MMAnytt-podden är tillbaka❗️💥Ashah Tafari och Stefan Romare diskuterar Conor McGregor-skandalen, Alexander "The Mauler" Gustafssons nya UFC-kontrakt, de senaste svenska nyheterna och mycket mer! 🔥 Duon tar också en titt på helgens UFC Fight Night 128: Barboza vs. Lee, analyserar de kommande matcherna och delar med sig av sina bettingtips 🥊Supererbjudande: Betta för 100 kr på UFN 128 hos OhmbetSverige – få 300 kr extra att spela för! 💰 Ta del av kampanjen här (bonuskod: MMAnytt) ➡️ https://goo.gl/YdFpB2Kolla in det tolfte avsnittet i sin helhet här! ⬇️⬇️⬇️

Publicerat av MMAnytt.se den 20 april 2018


Efter ett litet uppehåll är MMAnytt-podden nu tillbaka i ditt liv! I det tolfte avsnittet diskuterar MMAnytts Ashah Tafari och Stefan Romare allt omkring Conor McGregor-skandalen, Alexander Gustafssons nya UFC-kontrakt, de senaste svenska nyheterna och mycket mer!

Duon tar även en titt på helgens UFC Fight Night 128: Barboza vs. Lee, analyserar de kommande matcherna och delar med sig av sina bettingtips. Kolla in hela avsnittet i Facebook-videon ovan, eller i lyssna i Libsyn-spelaren nedan!MMAnytt-podden spelas in på ett av Stockholms grymmaste hotell – Clarion Hotell Stockholm. Följ dem på FacebookInstagram och Twitter!

Vi vill ha din feedback!

MMAnytt-podden började som något av ett experiment med minimal utrustning. Sedan dess har vi spelat in avsnitt både i Sverige liksom i USA och hela tiden jobbat för att förbättra kvaliteten och kunna erbjuda er en ännu bättre podcast.

Har du kritik – positiv likväl som negativ – och/eller förslag på förbättringar samt önskemål för kommande avsnitt? Din feedback är guld värd för oss!

Kommentera här på MMAnytt, på Facebook eller maila oss på [email protected]!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...