Redaktionstipset: UFC Fight Night 131: Rivera vs. Moraes

✅ Blir det varsin vinst för bröderna Teymur? ✅ Kolla in redaktionens bettingtips och analyser inför nattens UFC Utica!

I natt är det dags för UFC Fight Night 131: Rivera vs. Moraes (även kallad UFC Utica), som äger rum i Urica, New York.

Självklart är Redaktionstipset tillbaka där MMAnytts Ashah TafariMatias Andres, Stefan RomareJohan Taliercio och Sebastian Vendel-Martinez delar med sig av sina bettingtips och analyser inför huvudkortets sex matcher, samt även svenske David Teymurs match mot Nik Lentz som går på underkortet.

Så här ser oddsen ut från MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.


RELATERAT: Allt du behöver veta inför UFC Utica med bröderna Teymur!


Jimmie Rivera vs. Marlon Moraes

Ashah Tafari

Huvudmatchen mellan Jimmie Rivera och Marlon Moraes är otroligt jämn och svårtippad. Det här är två av världens absolut bästa bantamviktare och det är små marginaler som kommer avgöra.

Jag ser Rivera som lite bättre brottare och tror även att hans striking är tillräckligt vass för att stundvis kunna kontrollera matchen. Jag skulle inte bli förvånad om det blir ett delat domslut för det här är verkligen en match som kan sluta hursomhelst – men mitt slutgiltiga tips blir Rivera som segrare.

Vinnare: Jimmie Rivera via domslut (odds: 2.45).

Matias Andres

Ännu ett intressant möte i bantamviktsklassen. Rivera tar med sig 20 (!) raka segrar då han tar sig an den före detta WSOF-mästaren Moraes i en femrondare. Jag har Rivera som vinnare även fast jag tror att Moraes är den snabbare och mer tekniska fightern. Rivera är dock explosiv och skapar tillfällen istället för att hålla sig passiv, något som Moraes har tendenser för. Rivera har också tunga nävar och levererar ofta skarpa kombinationer mot både kropp och huvud, lite som Lineker. Jag tror Rivera kommer att diktera tempot och lyckas sakta ned Moraes tillräckligt mycket för att neutralisera honom.

Vinnare: Jimmie Rivera via domslut (odds: 2.45).

Stefan Romare

En otroligt jämn bantamviktsmatch som kan gå hur som helst – enda som är säkert är att vinnaren utmanar härnäst om titeln. Rivera har övertag vad gäller brottning medan Moraes har övertag i power och BJJ. Hur som helst så går nog matchen tiden ut och ett delat domslut är att vänta.

Vinnare: Marlon Moraes via domslut (odds: 2.71).

Johan Taliercio

Det här är en riktigt spännande huvudmatch mellan Jimmie Rivera – som har 20 (!) raka vinster – och Marlon Moraes, som vunnit 13 av sina 14 senaste matcher.

Moraes känns som den bättre strikern, och han visade i sitt senaste möte mot Aljo Sterling att han definitivt kan stå för brutala knockouter. Rivera är dock otroligt tuff och har aldrig blivit avslutad i sin karriär. Jag tror faktiskt inte att Moraes lyckas avsluta “El Terror”. Rivera lär använda sig av sin brottning för att kontrollera matchen och plocka hem domslutet.

Vinnare: Jimmie Rivera via domslut (odds: 2.45).

Sebastian Vendel-Martinez

I detta mötet är nog Marlon Moraes det säkrare kortet, han är oerhört erfaren, en före detta WsoF-mästare och överlag är han mer allsidig. Rivera har dock otroligt mycket medvind och hans fotarbete och rörelse gör det oerhört svårt för motståndaren att hänga med. Detta lär bli en jämn match som avgörs i små marginaler, och jag tror att Rivera har vad som krävs.

Vinnare: Jimmie Rivera via domslut (odds: 2.45).

Gregor Gillespie vs. Vinc Pichel

Ashah Tafari

I den delade huvudmatchen får vi se en något märklig matchning i min mening. Gregor Gillespie är en glödhet obesegrad fighter som kan bli ett hot mot toppen i lättviktsdivisionen, men istället för att ta klivet upp mot högre rankat motstånd så ställs han nu mot Vinc Pichel som visserligen är en tuff fighter med fyra raka segrar – men som inte riktigt är på Gillespies nivå enligt min (och oddsmakarnas) bedömning.

Jag känner mig rätt säker på att Gillespie kommer avsluta denna match och han har flera sätt att göra det på. Mitt tips blir en knockoutvinst.

Vinnare: Gregor Gillespie via T/KO (odds: 3.23).

Matias Andres

Jag har definitivt en soft spot för “From Hell” Pichel, kanske för att han gillar dödsmetall och är en allmänt aggressiv jävel som är ute efter blod. Den här matchen tror jag dock att han kommer förlora då Gillespie är en otroligt vass brottare som jag tror att vi kommer att få se i toppen om inte alltför lång tid. Gillespies timing är fenomenal och Pichels aggressivitet kommer inte att gagna honom här då han kommer att lämna sig öppen för den taktiska Gillespie. Pichels största chanser kommer komma i början av varje rond.

Vinnare: Gregor Gillespie via domslut (odds: 2.66).

Stefan Romare

Gillespie har sett riktigt stark ut under sin UFC-karriär och är fortsatt obesegrad. Pichels enda förlust kommer via slam mot Rustam Khabilov och han har sedan dess vunnit fyra raka matcher. Pichel har nog inte den brottningen som krävs för att hålla det stående mot Gillespie, som kommer att söka nedtagning för att sedan avsluta på marken.

Vinnare: Gregor Gillespie via T/KO (odds: 3.23).

Johan Taliercio

Vinc Pichel har sett bra ut på sistone – men det är inget mot hur bra Gregor Gillespie har sett ut. Gillespie har fyra raka segrar, varav tre via avslut, sedan han debuterade för organisationen och har ett record på 11-0.

Gillespie har grym brottning och bra standup, och han lär ta hem matchen via avslut. Eftersom Pichel är en duktig boxare gissar jag på submission.

Vinnare: Gregor Gillespie via submission (odds: 3.34).

Sebastian Vendel-Martinez

Lättviktsmötet mellan Gregor Gillespie och Vinc Pichel lär bli ett underhållande sådant, då de föredrar striking och lämnar allt i buren. Bägge är inne på fina vinstsviter och likt huvudmatchen lär det bli jämnt. Jag ser dock Gillespie som snäppet vassare stående, medan Pichel ofta lämnar öppningar för motståndaren, vilket gör så att Gillespie förblir obesegrad.

Vinnare: Gregor Gillespie via T/KO (odds: 3.23).

Walt Harris vs. Daniel Spitz

Ashah Tafari

I en match mellan två kraftfulla tungviktare får vi se Walt Harris ta sig an Daniel Spitz. Här är det troligtvis en sak som kommer avgöra resultat: vem som landar den första fullträffen. Jag tror att det blir Harris som gör det.

Vinnare: Walt Harris via T/KO (odds: 1.73).

Matias Andres

Walt Harris kommer in i buren med två raka förluster men något “oförtjänt”. Först hoppade han in mot BJJ-specialisten Fabricio Werdum och sedan blev han diskvalificerad efter en otillåten spark mot Godbeer. Båda förlusterna var på grund av honom själv men han är bättre än hans matchfacit och det kommer vi få se när han möter Daniel Spitz. Jag tror vi kommer att se Harris utnyttja sitt fotarbete för att hålla sig borta från Spitz och plocka isär honom med bensparkar och långa jabbar.

Vinnare: Walt Harris via domslut (odds: 4.64).

Stefan Romare

UFC-veteranen Harris mot den relativt nye Daniel ”Daddy Long Legs” Spitz. Harris har mycket press på sig då han har två raka förluster – om än i den tunnaste divisionen i UFC. De båda har en förlust mot Mark Godbeer ganska nyligen. Spitz är något längre än Harris, vilket har gett honom problem tidigare. Här blir nog en upset då jag tror Spitz tar det så länge han lyckas utnyttja sin räckvidd.

Vinnare: Daniel Spitz via domslut (odds: 6.10).

Johan Taliercio

Walt Harris må ha ett record på 10-7, men han är en riktigt bra, stor och atletisk boxare. Han har två raka förluster, men en var mot den tidigare mästaren Fabricio Werdum och den andra en diskvalificering mot Mark Godbeer efter en otillåten sparken. Harris lär därför vara rejält revanschsugen när han nu tar sig an Daniel Spitz, som själv inlett sin UFC-karriär med en match och en förlust.

Harris känns som det rätta valet i den här matchen – Spitz är förvisso ingen liten kille själv med sina 201 cm och 110 pannor, men en motiverad “Skull Crusher” bör vara en lite för stor utmaning för den 27-årige amerikanen ännu.

Vinnare: Walt Harris via T/KO (odds: 1.73).

Sebastian Vendel-Martinez

Det är svårt att se matchen mellan Walt Harris och Daniel Spitz gå tiden ut, och tungviktsmötet kan mycket väl ta slut redan i den första ronden. Harris är betydligt mer erfaren och har mött markant bättre motstånd. Han kommer dock från två förluster, en via diskvalificering, och behövde blicka nedåt i rankningen för att hamna på rätt spår, vilket jag tror han gör.

Vinnare: Walt Harris via T/KO (odds: 1.73).

Jake Ellenberger vs. Ben Saunders

Ashah Tafari

Veteranen Jake Ellenberger är tillbaka för att ta sig an Ben Saunders i en welterviktsdrabbning som kan bli riktigt underhållande. Det här är dessutom en riktigt bra match att betta på i mina ögon – här räknar jag med att tjäna en bra slant då jag ser oddsen som helt fel.

Ellenberger har förlorat sju av sina senaste nio matcher och har troligtvis inte mycket kvar att ge – men ändå är han favoriten. Saunders må ha förlorat två raka matcher men jag ser inte honom som slut än på samma satt och känner mig tämligen säker på att han kommer att komma tillbaka starkare här.

Saunders har väldigt bra räckvidd, stabil striking och riktigt bra jiu-jitsu. Det kan bli en domslutsvinst, men jag tror faktiskt att “Killa B” lyckas säkra segern via submission.

Vinnare: Ben Saunders via submission (odds: 4.47).

Matias Andres

Saunders är tillbaka i buren alldeles för tidigt med tanke på den mängd av bestraffning han mottog i matchen mot Alan Jouban. Trots att Saunders har sina stunder av briljans så är hans försvar alldeles för otätt och han är lite för glad att ta ett slag för att ge ett. Det kan komma att visa sig vara ett stort problem med Jake Ellenberger som, trots sitt matchfacit, har både kraft och teknik. Båda herrarnas haka är minst sagt suspekta men jag tror att Ellenberger är en mer komplett fighter som också kan utnyttja sin brottning för att ta ned matchen och oskadliggöra Saunders.

Vinnare: Jake Ellenberger via T/KO (odds: 2.15).

Stefan Romare

Ellenberger har sett ut som en gammal dinosaurie i sina senaste matcher och inte lyckats “pull the trigger”. Han möter Saunders som är tvärt emot, full fart framåt med otrolig reach och livsfarliga knän/armbågar. Detta är en solklar vinst för “Killa B” Saunders antingen via KO/TKO eller submission, förmodligen redan i första ronden.

Vinnare: Ben Saunders via T/KO (odds: 5.85).

Johan Taliercio

Två riktigt rutinerade veteraner ställs mot varandra, i en match som inte betyder särskilt mycket för welterviktsdivisionen i stort just nu. Ellenberger har haft en riktigt tuff period med 1-4 på sina 5 senaste matcher.

Saunders har förvisso 2-3 på sina fem senaste, men mot mycket sämre motstånd. Det är en väldigt svårbedömd match, men Ellenberger har sett så svag ut i sina senaste framträdanden att jag helt enkelt inte kan tippa på honom. Han lär göra sin sista UFC-match i natt.

Vinnare: Ben Saunders via domslut (odds: 5.17).

Sebastian Vendel-Martinez

Veteranwelterviktare kolliderar i mötet mellan Jake Ellenberger och Ben Saunders, i en match där vinnaren hålls relevant medan förloraren lär rasa i rankningen. Ellenberger har förlorat fyra utav sina fem senaste, men de nederlagen har kommit mot toppmotstånd. Bägge kommer dock från två raka knockoutförluster och frågan är vems haka som håller. Det är ännu en jämn match men i slutändan ger jag Saunders en knapp fördel.

Vinnare: Ben Saunders via T/KO (odds: 5.85).

Julio Arce vs. Daniel Teymur

Ashah Tafari

Efter en tuff förlust i en “Fight of the Night”-vinnande UFC-debut är svenske Daniel Teymur nu tillbaka för att gå sin andra match i oktogonen. Denna gång har han haft gått om tid att förbereda sig och tävlar dessutom i sin rätta viktklass – men det blir återigen tufft motstånd i form av Dana White’s Tuesday Night Contender Series-talangen Julio Arce.

Arce är en rätt komplett fighter men det är även Teymur. Även om många kanske ser honom som en striker i första hand så har Teymur faktiskt säkrat hälften av sina vinster via submission, och med all träning på Allstars Training Center är han definitivt redo var än matchen äger rum.

Det är svårt att förhålla sig opartisk när svenskar fightas, men jag ser Teymur som ett lovande stjärnskott som kan gå riktigt långt och tror att han kommer lyckas säkra vinsten här. Det skulle kunna gå till domslut – men med sin aggressiva striking är även en knockoutvinst högst trolig.

Vinnare: Daniel Teymur via T/KO (odds: 2.55).

Matias Andres

Daniel ställs mot en väldigt svår motståndare då han tar sig an Julio Arce som säkerligen kommer att ha publikens jubel i medvind när han stiger in i buren. I sin debut visade Teymur varför han är en fighter av högsta klass när han nästan avslutade skotten Danny Henry och tog hem ännu en vinst i första ronden. Han kommer dock att behöva att vara mer taktiskt när han tar sig an Arce som är en förstklassig striker med både haka, fotarbete och kondition. Det här kommer utan tvekan att bli en match som kan vinna Fight of the Night men tyvärr tror jag att Arce är snäppet vassare i sin stand up. Teymur har dock verktygen för att lyckas, klarar han av att sätta ihop allting?

Vinnare: Julio Arce via domslut (odds: 2.22).

Stefan Romare

Som jag nämnde på podden tidigare, Julio Arce är inte bättre än Daniel Teymur i någon fasett av MMA. Arces enda fördel är erfarenheten, han har gått fler än dubbelt så många matcher som Teymur. Men det faktum att Daniel har formtoppat tillsammans med brorsan David gör att jag blir än mer säker på seger här.

Vinnare: Daniel Teymur via T/KO (odds: 2.55).

Johan Taliercio

Daniel ställs här mot riktigt tufft motstånd i form av Julio Arce, som kommer till matchen med sex raka vinster varav en lyckad UFC-debut mot Dan Ige i sin senaste match. Teymur bröt handen tidigt i sin egen UFC-debut mot skotske Dan Henry och föll på decision i en match som utsågs till “Fight of the night”.

Efter den matchen finns det risk för att Teymur är övertaggad och går för ett avslut – Arce har dock aldrig blivit knockad och kommer att bjuda på riktigt bra motstånd. Jag tror det blir viktigt för Teymur att kontrollera distansen och hålla matchen ståendes, för att på det sättet ta hem matchen på poäng och inte låta ivern ta över. Gör han det så har han alla chanser att ta hem det här mötet.

Vinnare: Daniel Teymur via domslut (odds: 3.94).

Sebastian Vendel-Martinez

Trots att Daniel Teymur kommer från en förlust har de ställt honom mot den stigande talangen Julio Arce, som vunnit sex raka matcher – det säger mycket om hur UFC ser på Teymur. Svensken hade långt ifrån ideala omständigheter i sin senaste match men är en fighter i toppklass. Arce är en skicklig, allround fighter med mycket potential, men Teymurs striking i världsklass och underskattade grappling är väldigt starka element hos Allstarsfightern. Det blir ingen enkel match, men Teymur lär säkra sin första UFC-seger.

Vinnare: Daniel Teymur via domslut (odds: 3.94).

Gian Villante vs. Sam Alvey

Ashah Tafari

Huvudkortet inleds av en lätt tungviktsdrabbning där vi får se Gian Villante ta sig an Sam Alvey. Jag kan se denna match bli antingen väldigt underhållande – eller rätt tråkig, lite beroende på hur mycket respekt de visar varandra i buren.

Något säger mig att matchen kommer bli lite segstartad – men att de så småningom kommer börja växla hårda slag. Det kan gå lite hur som helst men jag ger fördelen till Villante, som jag tror kommer lyckas knocka Alvey.

Vinnare: Gian Villante via T/KO (odds: 5.67).

Matias Andres

Gian Villante och Sam Alvey är två av organisationens minst underhållande fighters så det ska bli “intressant” att se vad de kan skrapa ihop när de nu möter varandra. Jag tror vi kommer att få se en lågenergimatch mellan två starka herrar som ganska snabbt kommer att förlora både kraft och fart. Jag hoppas självklart jag har fel och att de knockar varandra samtidigt i öppningsminuten. Allt som allt tror jag dock att Villante har både kraften och brottningen på sin sida och att han också kommer vara mer aktiv. Jag trodde aldrig jag skulle yttra orden men jag tror Villante tar hem vinsten.

Vinnare: Gian Villante via domslut (odds: 3.26).

Stefan Romare

Alvey fortsätter i lätt tungvikt där han i min mening passar mycket bättre. Alvey utmanade Villante efter förra vinsten (som var hans första i lätt tungvikt) och UFC gjorde rätt i att sätta ihop den matchen. Det känns dock svårt att välja en vinnare då Gian Villante kan vara riktigt grym en match, för att vara en besvikelse i nästa. Alvey har gång på gång visar prov på sin otroliga power men frågan är om den räcker till i lätt tungvikt? Villante är ingen duvunge och svår att avsluta.

Vinnare: Gian Villante via domslut (odds: 3.26).

Johan Taliercio

Den här matchen är det svårt att säga mycket om. Sam Alvey blandar och ger och vinner ungefär varannan match, och Villante vet man aldrig var man har honom.

Förhoppningsvis får vi se fyrverkerier, då ingen fighter föredrar marken före det stående. I sådana fall tror jag att Alvey kan ta hem mötet på knock.

Vinnare: Sam Alvey via T/KO (odds: 2.69).

Sebastian Vendel-Martinez

Både Gian Villante och Sam Alvey är publikvänliga fighters som aldrig lär ta sig till titelchans, men de är fortsatt underhållande oavsett. Villante har inte varit alltför övertygande i sina senaste prestationer, medan jag anser att Alvey gjort bra ifrån sig i sina senaste matcher. Villante lämnar alldeles för många öppningar stående och han rör sig alldeles för osmidigt för att hänga med i alla slagväxlingar som väntar.

Vinnare: Sam Alvey via T/KO (odds: 2.69).

Nik Lentz vs. David Teymur

Ashah Tafari

Svenske David Teymur får visserligen inte möta någon topprankad lättviktare, men han får åtminstone chansen att visa upp sig mot en välkänd UFC-veteran i form av Nik Lentz.

Lentz press och brottning kan presentera en intressant utmaning för Teymur, men hans egna brottning och försvar är underskattad – samtidigt som han är nivåer bättre än Lentz när det kommer till strikingen.

Även om Lentz har varit med om mycket och är den mer rutinerade fighter så ser jag faktiskt inte hur han ska kunna besegra Teymur här. Teymur är storfavoriten av en anledning och jag tror att han kommer imponera, även om det nog inte blir något avslut.

Vinnare: David Teymur via domslut (odds: 1.88).

Matias Andres

Varför denna matchen är på prelimsen är bortom mitt förstånd. Teymur den yngre är en av divisionens mest intressanta namn och har bevisat att han har vad som krävs för att hänga med några av toppnamnen och ändå matchades han mot Dan Madge (Who the fock is that guy?!). Lyckligtvis skadade sig Madge och Teymur får istället möta ett någorlunda välkänt namn i Lentz, en farlig fighter med bra brottning och groundgame men som David bör kunna hålla på avstånd och plocka isär. Teymur är helt enkelt en mer komplett fighter och lyckas han hålla matchen från mattan kan detta bli ännu ett steg mot toppen för den skönsjungande svensken.

Vinnare: David Teymur via T/KO (odds: 3.67).

Stefan Romare

“The Carny” Nik Lentz har sett seg och omotiverad ut sen han åter kom upp till lättvikten. Viktnedgången till fjädervikt har nog förstört hans kropp. Teymur har sett otroligt grym ut i sin UFC-karriär där han har fyra raka vinster. Det enda han behöver se upp för är att hamna under Lentz som har ett underskattat ground game. Jag tror dock David är för snabb och teknisk för Lentz som kommer att få jaga luft hela matchen.

Vinnare: David Teymur via domslut (odds: 1.88).

Johan Taliercio

Äntligen en bra matchning för David Teymur! Det här blir en riktigt tuff match mot en rutinerad veteran i Nik Lentz, men jag är övertygad om att David kommer fixa det här. Det kommer dock bli viktigt för svensken att undvika att brottas för mycket med Lentz – han lär få jobba med låga sparkar för att stoppa nedtagningar och hålla veteranen på avstånd.

Ståendes är det inget snack om vem som har övertaget, och om Teymur lyckas hålla matchen där – vilket han visat att han kan förut – är han solklar favorit.

Vinnare: David Teymur via domslut (odds: 1.88).

Sebastian Vendel-Martinez

Hur hamnade David Teymurs match mot Nik Lentz på underkortet? Vad ska krävas för att Teymur får den uppmärksamheten han förtjänar i UFC? Hursomhelst har han fått bra motstånd i form av den härdade veteranen Lentz, som är ett stort namn i de lättare divisionerna. Det är ingen hemlighet att Lentz brottning är sin styrka, och även om hans grötiga, oglamorösa stil kan ge Teymur problem, tror jag att svenskens finess och smidighet kommer få honom ur oönskade grapplingsituationer.

Vinnare: David Teymur via domslut (odds: 1.88).

Ställningen i Redaktionstipset 2018

Så här ser ställningen ut hittills i Redaktionstipset 2018, där Ashah, Matias, Stefan, Johan och Sebastian delar med sig av sina tipsrader inför varje UFC-galas huvudkort:

Antal rätt:

  • 1. Matias Andres: 45 rätt, 32 fel
  • 2. Ashah Tafari: 43 rätt, 30 fel
  • 3. Stefan Romare: 42 rätt, 35 fel
  • 4. Johan Taliercio: 40 rätt, 33 fel
  • 5. Sebastian Vendel-Martinez: 22 rätt, 21 fel

Bäst procentsats:

  • 1. Ashah Tafari: 58,9 % rätt
  • 2. Matias Andres: 58,4 % rätt
  • 3. Johan Taliercio: 54,7 % rätt
  • 4. Stefan Romare: 54,5 % rätt
  • 5. Sebastian Vendel-Martinez: 51,1 % rätt

Förra året hade Matias Andres flest rätt.


Hur ser dina tips ut inför UFC Utica?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...