Kolla in intervjun i videon nedan!

Simon Sköld: “Vill göra en sista satsning och ta mig till UFC”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Exklusiv intervju med Simon "The Gentleman" Sköld inför Superior Challenge 17 ✅ Siktar på ett "roligt avslut" - så UFC inte har något annat val än att erbjuda ett kontrakt

Superior Challenge 17: Simon Sköld hoppas på att förtjäna ett UFC-kontrakt med ett "roligt avslut"

Simon Sköld hoppas få till ett "roligt avslut" mot finnen Jerry Kvarnström på lördagens #SuperiorChallenge17 på Cirkus – så att UFC inte har något annat val än att erbjuda honom ett kontrakt efteråt 👊🏻🔥Kolla in vår exklusiva intervju med "The Gentleman" här! ⬇️👇🏻

Publicerat av MMAnytt.se den 18 maj 2018


I morgon lördag är det dags för Superior Challenge 17, som äger rum på Cirkus på Djurgården i Stockholm. I samband med invägningen inför galan fick MMAnytt en exklusiv intervju med det svenske stjärnskottet Simon Sköld, som tar sig an finnen Jerry Kvarnström i ett catchviktsmöte som utgör en av de delade huvudmatcherna.

Sköld kommer in i matchen med hela sju raka vinster i ryggen och planerar nu att få till ett “roligt avslut” – så att UFC inte har något annat val än att komma med ett kontraktserbjudande efteråt.

Kolla in hela intervjun med Sköld i videon ovan!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...