Svenske knockoutkungen Tobias Harila tillbaka: “Vill f*cking gå loss”

✔ MMA-stjärnan om stormatchen: "J*vligt stor möjlighet - tuffaste hittills"

På lördag kväll är det dags för Tobias Harila att gå sin andra match sedan återkomsten tidigare i år. Det var en handskada som höll den unge knockoutartisten borta från sporten i över ett år innan han kom tillbaka med en KO-vinst Fernando Flores i den första ronden.

LÄS MER: Fight Club Rush 6: Tobias Harila knockar Fernando Flores!


rNu är det dags för Harila att ställas mot Rafael Macedo under lördagskvällens BRAVE CF 39. Den rutinerade brassen har svart bälte i BJJ och kommer till mötet med ett record på 10-4 – och enligt Harila själv blir det här hans tuffaste motståndare hittills.

– Jag ser det här som en jävligt stor möjlighet. Han är högre rankad än mig, har kört i stora organisationer som Bellator och Cage Warriors tidigare och har fightats professionellt dubbelt så länge som jag ens har tränat MMA. Det blir min tuffaste motståndare hittills, men jag ser bara möjligheter. En vinst över Macedo kommer att få mig att klättra jävligt snabbt, och det är precis det här jag har väntat på, säger Harila till MMAnytt.

Via Instagram:

View this post on Instagram

It’s time! 🔥

A post shared by Tobias "Bad Intention" Harila (@tobiasbadintention) on

“Fet organisation med bra pengar”

Harila gick hela sex matcher på mindre än ett år innan han skadade sig. Nu menar han att den långa skadefrånvaron fått honom att hamna precis där han vill vara, även om det till en början kändes jobbigt att inte kunna tävla efter att ha varit så aktiv under en så lång tid.

– I början var det jobbigt, men sen kände jag faktiskt att det var skönt. Jag började jobba på mina hål och känner att jag har täppt till dem ordentligt. Macedo är riktigt tuff, och nu vill jag bevisa för mig själv att jag är redo för den här typen av motståndare. Jag tror verkligen att jag är det nu, och det är det jag vill visa för mig själv. Nu vill jag fucking gå loss, sänka den här snubben, och sen gå vidare med min karriär, säger han.

LÄS OCKSÅ: Kaxiga löftet – inför svenska superfighten: “Han är stenhård, men …”

Nyligen fick vi reda på att BRAVE kommer att anordna en fjärde gala i ordningen redan nästa lördag. Men trots sin historia av att gå många matcher på kort tid så är Harila osäker på att en ny match på så kort tid vore det bästa alternativet.

– Så fort att jag såg att BRAVE kommer att köra en extra gala nästa helg så kom ju tanken att jag ville köra. Men sen bromsade jag faktiskt lite, och sade till mitt management att det hade varit kul, men att jag får ta en sak i taget.

Han har också bara bra saker att säga om BRAVE, som tagit MMA-Sverige med storm under de senaste veckorna.

– Det känns skitbra att fightas här i BRAVE. Det är en fet organisation med bra pengar. Mitt drömscenario är att tokknocka den här Macedo och få ett nytt kontrakt på fler matcher – och kanske höja min lön inför nästa, säger han med ett skratt.

BRAVE CF 39 går av stapeln på Clarion Hotel Sign i Stockholm under lördagskvällen. Kolla in hela matchkortet inför galan här.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttTobias Harila

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...