VIDEO: MMAnytt Fokus – Pannie Kianzad – Avsnitt 2

🎥 VIDEO + TEXT ✅ Missa inte det exklusiva andra avsnittet av den nya videoserien ✅ MMAnytt följer Pannie Kianzad inför matchen mot Kerry Hughes

Lördag den nionde juni återvänder svenska Pannie “Banzai” Kianzad (9-3) till buren då hon ställs mot den härdade brittiskan Kerry “Rocksteady” Hughes (3-3) under den nystartade organisationen Danish MMA Night.

I MMAnytt Fokus, ett nytt videoinslag på MMAnytt, följs Kianzad under sin jakt på ännu en seger – och en chans i UFC.

Pannie Kianzad och Jon “Filipino Flash” Øvergaard

Med bara en dag kvar till invägning följde vi med Kianzad när hon gjorde de sista förberedelserna inför hennes match på i Brøndbyhallen i Köpenhamn.

I dagens avsnitt är vi bland annat på besök i Kianzads lägenhet i Malmö och får träffa hennes hund Biggie – för att på eftermiddagen gå till Malmö Muay Thai för ett lättare träningspass.

Se det senaste avsnittet i videorutan nedan!

🔥🎞️ MMAnytt Fokus: Pannie Kianzad🎞️🔥

Pannie ''Banzai'' Kianzad är mitt i förberedelserna för sin match på Danish Fight Night mot brittiska Kerry 'Rocksteady' Hughes nu på lördagI avsnitt två av MMAnytt Fokus besöker vi Kianzad i hennes bostad och följer sedan med till Malmö Muay Thai för ett lätt sista träningspass innan invägningen.Enjoy!

Publicerat av MMAnytt.se den 7 juni 2018


Relaterat: Video: MMAnytt fokus – Pannie Kianzad – Avsnitt 1


Producerat av Sebastian Vendel-Martinez och Stefan Romare.

Kategorier
ExklusivtMMAnytt FokusSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara