VIDEO: MMAnytt Fokus – Pannie Kianzad – Avsnitt 2

đŸŽ„ VIDEO + TEXT ✅ Missa inte det exklusiva andra avsnittet av den nya videoserien ✅ MMAnytt följer Pannie Kianzad inför matchen mot Kerry Hughes

Lördag den nionde juni Ă„tervĂ€nder svenska Pannie ”Banzai” Kianzad (9-3) till buren dĂ„ hon stĂ€lls mot den hĂ€rdade brittiskan Kerry ”Rocksteady” Hughes (3-3) under den nystartade organisationen Danish MMA Night.

I MMAnytt Fokus, ett nytt videoinslag pĂ„ MMAnytt, följs Kianzad under sin jakt pĂ„ Ă€nnu en seger – och en chans i UFC.

Pannie Kianzad och Jon ”Filipino Flash” Øvergaard

Med bara en dag kvar till invÀgning följde vi med Kianzad nÀr hon gjorde de sista förberedelserna inför hennes match pÄ i BrÞndbyhallen i Köpenhamn.

I dagens avsnitt Ă€r vi bland annat pĂ„ besök i Kianzads lĂ€genhet i Malmö och fĂ„r trĂ€ffa hennes hund Biggie – för att pĂ„ eftermiddagen gĂ„ till Malmö Muay Thai för ett lĂ€ttare trĂ€ningspass.

Se det senaste avsnittet i videorutan nedan!

đŸ”„đŸŽžïž MMAnytt Fokus: Pannie KianzadđŸŽžïžđŸ”„

Pannie ''Banzai'' Kianzad Àr mitt i förberedelserna för sin match pÄ Danish Fight Night mot brittiska Kerry 'Rocksteady' Hughes nu pÄ lördagI avsnitt tvÄ av MMAnytt Fokus besöker vi Kianzad i hennes bostad och följer sedan med till Malmö Muay Thai för ett lÀtt sista trÀningspass innan invÀgningen.Enjoy!

Publicerat av MMAnytt.se den 7 juni 2018


Relaterat: Video: MMAnytt fokus – Pannie Kianzad – Avsnitt 1


Producerat av Sebastian Vendel-Martinez och Stefan Romare.

Öppna konto hos Ohmbet Störst pĂ„ MMA - Spela pĂ„ alla dina favoritgalor
Kategorier
ExklusivtMMAnytt FokusSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess vÀxt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mÄl Àr att med journalistisk anda tÀcka och vara med och utveckla MMA i frÀmst Sverige, men Àven andra nordiska lÀnder.
Omröstning

Vem borde David Teymur möta hÀrnÀst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...