MMAnytt välkomnar Jim Edwards till redaktionen!

Journalist-veteranen Jim Edwards går med i den internationella nyhetsredaktionen hos MMAnytt tillsammans med Damon Martin.

En av Europas främsta MMA-journalister är nu en del av MMAnytt! Som några kanske har märkt har vår systersida MMAnytt.com lagt upp flera artiklar skrivna av Jim Edwards. Edwards har tidigare haft tunga uppdrag hos Flocombat, Champions.co och MMAUNO. Han har regelbundet skrivit för brittiska tidsskrifter och hemsidor som The Mirror, Independent och Metro.

Edwards är uppvuxen i Storbritannien och har en gedigen fyraårig bakgrund som frilansjournalist och har en utbildning inom företagsamhet. Han är en av de europeiska journalister som har breakat flest nyheter som bland annat UFC:s senaste event i Stockholm, Daniel Teymurs UFC-debut, Joanna Jedrzejczyk vs Karolina Kowalkiewicz på UFC 205 samt matchningen mellan Darren Till och Donald Cerrone.

Filmade den virala videon på Conor McGregor i Dublin

Officiellt började Edwards skriva i fredags och snacka om att “start it off with a BANG”. Som många av er sett så är det just Jim Edwards video på hur Conor McGregor skämmer ut sig totalt i Dublin under Bellator 187 som gått viral. Edwards var perfekt placerad för att filma hela förloppet och har en särskilt tydlig video där man ser McGregor örfila en funktionär.

Förutom att lägga upp virala videos som till och med visades på TV i Storbritannien, på en av de största sportkanalerna Sky Sports, rapporterar han även från Bellator, Cage Warriors och är just nu i Bahrain för att rapportera från IMMAF World Championship. Han har även en podcast vid namn MMA Jim Podcast där han tar upp allt som är aktuellt inom MMA-världen med intressanta gäster.

Vi på MMAnytt är extremt taggade på att fortsätta utveckla vår engelska sida och Jim Edwards är ett perfekt tillskott till MMAnytt-familjen! Vi ser fram emot flera fantastiska reportage och breaking news från vår nyaste skribent!

Jim Edwards på Twitter
Jim Edwards på Instagram

Kategorier
MMAnytt.seSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara