Superoddset på Luke Rockhold och Mark Hunt – här får du hela 15 gånger pengarna!

✅ Supererbjudande inför UFC 221 - bara hos Ohmbet! ✅ Spela på Rockhold och Hunt - få 15 gånger pengarna vid vinst!

Nu i helgen är det dags för UFC 221: Romero vs. Rockhold, som äger rum i Perth, Australien under lördagsnatten.

Galan toppas av en spännande interimtitelmatch i mellanvikt där topprankade Yoel Romero får en riktigt tuff utmaning när han ställs mot den tidigare Strikeforce – och UFC-mästaren Luke Rockhold.

I den delade huvudmatchen får vi dessutom se fanfavoriten och knockoutartisten Mark Hunt tillbaka i buren. “The Super Samoan” ställs denna gång mot den unga talangen Curtis Blaydes.

Exklusivt erbjudande hos Ohmbet!

Tror du att både Rockhold och Hunt har goda chanser att gå segrande? Du får du inte missa det senaste erbjudandet hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet!

Oavsett om du har ett konto sedan tidigare eller registrerar dig som ny kund, så kan du nämligen ta del av det exklusiva specialspelet där en kombination med Rockhold och Hunt ger dig superoddset 15.00 – alltså hela 15 gånger pengarna!

Så tar du del av kampanjen:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av det boostade oddset:

Har du redan ett konto så är det bara att gå UFC/MMA-sektionen på Ohmbet – så hittar du specialspelet under fliken ”Special Bets”.

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Så vad väntar du på? Surfa in på Ohmbet och ta del av superoddset redan idag!

Kategorier
OHMBET

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...