Chris Leben visar bild på sin mörbultade motståndare – efter BKFC!

✔ Brutala följder efter Bare Knuckle-matchen!

Den populära MMA-fightern och boxaren Chris “The Crippler” Leben kunde inte ha fått ett mer poetiskt slut på sin karriär under helgens Bare Knuckle Fighting Championship-gala (BKFC) – och han har bildbevis.

Leben pensionerade sig från MMA 2013 – efter att ha förlorat sin fjärde raka match i UFC. Han hade handskats med missbruk, depression och flera andra problem under åren och valde slutligen att lämna sporten.

Fem år senare återvände Leben till kampsport när bare knuckle-matcher började slå igenom. Han ställdes mot UFC-veteranen Phil Baroni och vann på knockout i den första ronden.

I helgen återvände Leben till BKFC för sin sista match. Quentin Henry, som vunnit två raka matcher på knockout i BKFC, stod för motståndet – men matchen varade inte länge. “The Crippler” Leben behövde bara strax över en minut för att avsluta Henry via slag och succén var ett faktum.

Efteråt la Leben upp en bild på en totalt mörbultad Henry, som uppvisade grova skador med tanke på hur kort matchen var.

– Hur dödar man ett monster? Med ett annat monster, skrev Leben via sociala medier. Crippler 101! Hatten av till Henry.


MISSA INTE: 


Publikfavorit sedan start

Sedan sitt framträdande i den första säsongen av The Ultimate Fighter (TUF) har Leben varit en publikfavorit på grund av sin underhållande, våldsamma stil samt öppna och ärliga personlighet.

Under sin tid i UFC kom han aldrig nära en titelmatch, men han förblev en populär fighter som drog en stor skara fans till sina matcher.

Under åren samlade han på sig fyra “Knockout of the Night”-bonusar i UFC samt två bonusar för galans bästa match. Han har dessutom rekordet för flest matcher i mellanviktsdivisionen med 22 framträdanden.

Kategorier
Bare Knuckle FCChris LebenSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara