UFC-presidenten Dana White avslöjar vem som står näst för Justin Gaethje

✔ Lättviktsklassen är i gungning!

Det ser ut som att den före detta titelutmanaren Justin Gaethje kan vara tillbaka i buren inom kort, åtminstone om UFC-presidenten Dana White får som han vill.

I en intervju med Laura Sanko så avslöjade White att han försöker få till ytterligare en spännande lättviktsdrabbning. Denna gång mellan fan-favoriten “The Highlight” Gaethje och glödheta Charles Oliveira.

Matchen är inte klar men den står högt upp på Whites önskelista.

 – Om allt går som det ska så blir det förmodligen Justin Gaethje, svarade White på frågan om vad som väntar Oliveira.HETAST JUST NU


UFC: Justin Gaethje vs Charles Oliveira

Oliveira tog nyligen hem den största segern i sin karriär, ett enhälligt domslut över den tidigare interimmästaren Tony Ferguson. Det var den åttonde segern i rad för “Do Bronx” Oliveira och den första han inte lyckades avsluta.

Gaethje är också en tidigare interimmästare och hade själv en vinstsvit på fyra raka när han förlorade mot Khabib. Medan Gaethje är rankad etta så återfinns Oliveira på tredjeplatsen i UFCs ranking.

Med tanke på att topprankade Conor McGregor, Dustin Poirier, Dan Hooker och Michael Chandler snart kommer göra upp så bäddar det för ett riktigt krig i toppen av divisionen.

Vinnarna från dessa matcher kommer positionera sig bra när det står klart vad lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedovs nästa steg blir.

 

Vem tror du vinner mellan Gaethje och Oliveira?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Charles OliveiraJustin GaethjeSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...