Från vänster: Francis Ngannou och Jairzinho Rozenstruik. Foton: Jerry Lai samt Amber Searls-USA TODAY Sports

KLART: Francis Ngannou möter Jairzinho Rozenstruik

✅ Två av UFC:s mest fruktade fighters ställs mot varandra

Jairzinho Rozenstruik tog hem en riktigt fin seger förra helgen. Detta då han besegrade legendaren Alistair Overeem via brutal knockout – med bara sekunder kvar av matchen.

Direkt efteråt valde surinamesen att utmana Francis Ngannou, och nu verkar det som att han får sin önskan uppfylld. ESPN rapporterar nämligen att de båda hårdslående tungviktarna kommer att göra upp på en UFC Fight Night-gala den 28 mars nästa år.

Läs mer: Francis Ngannous kaxiga utmaning – till Tyson Fury

Har tre raka vinster – på under tre minuter

Rozenstruik har stått för ett fenomenalt 2019, där han vunnit samtliga av sina första fyra UFC-matcher via knockout. Den obesegrade tungviktaren har ett record på 10-0.

Ngannou är en av organisationens mest fruktade fighters, och har tagit hem sina tre senaste matcher via knockout – på sammanlagt under 3 minuters tid. Senast det begav sig besegrade han Junior dos Santos via ett brutalt avslut efter bara en dryg minut.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...