Joe Rogan om barnuppfostran: “Mina barn får slå mig så hårt de kan!”

✔ Öppnar upp om sin egna kampsportsresa som barn: "Livrädd för konflikter!"

UFC-kommentatorn Joe Rogan har under åren kommit att bli en av världens största MMA-profiler. Tillsammans med sin oerhört framgångsrika podcast och otaliga ståupp-shower når han ständigt ut till en miljonpublik.

Rogan har sina rötter djupt inom kampsport, bland annat som karate- och taekwondo-utövare. För honom är dock kampsport något bortom sparkar och slag, och det är något han vill förmedla till sina tre döttrar.

I en intervju med Cigar Aficionado öppnade Rogan upp om hur han låter kampsport och självförsvar vara en del av barnuppfostran i hemmet.

 — Jag låter mina barn slå mig så hårt de kan, sade Rogan. Jag lär upp dem, och de går på lektioner i kampsport, men jag lär dem… Det gör ont.

Rogan har varit en del av UFC sedan 1997 och har gjort ett stort avtryck i den världsledande organisationen. Han har på nära håll kommit att se hur MMA gått från en bespottad sport till att bli mainstream under de senaste åren.

Nu börjar allt fler unga söka sig till olika typer av kampsport och det är något som Rogan ser positivt på.

 — Jag gick själv från att vara en unge som var livrädd för konflikter till att bli en kampsportsmästare, sade Rogan till Cigar Aficionado. Anledningen till att jag blev kampsportsmästare är för att jag blev retad hela tiden. Jag tänkte, “Jag gillar inte det här. Så jag tänker att bli detsamma som jag är livrädd för.”

— Kampsport utvecklar din mänskliga potential, för du går igenom något riktigt, riktigt svårt, fortsatte Rogan. Förutom krig så finns det inget svårare än att acceptera att gå in i ett slutet område med en kille som är en tränad jävla mördare.

 


RELATERAT


Speltips inför Bellator 269: Fedor vs Johnson

Snart får vi se Fedor Emelianenko gå in i buren i vad som kan bli hans sista match någonsin! Efter Bellator 269 har legendaren nämligen planer på en välförtjänt pension.

“The Last Emperor” möter amerikanen Timothy Johnson i huvudmatchen denna helg, så varför inte tippa på vinst för Fedor och visa ditt stöd för den kanske bästa tungviktaren genom tiderna?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Joe RoganSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...