Amanda Nunes segrar och världen reagerar: “Jag tror hon kan slå några av männen”

✔ "Tuffaste mamman på planeten" ✔ Se reaktionerna från UFC-kollegorna!

Se twitter-reaktionerna efter den överlägsna vinsten. Titelmatchen mellan Amanda Nunes och Megan Anderson slutar på marken.

“The Lioness” Nunes försvarar sitt fjäderviktsbälte för andra gången i sin karriär. Det här var den nionde raka titelmatchen för Nunes. Hennes senaste två vinster var via domslut. Den här gången var hon tillbaka med ett tidigt avslut. Hon vann på submission i första ronden. I sin segerintervju med Joe Rogan berättar Nunes om framtiden. Rogan frågar vem som står på tur. Nunes ställer samma fråga. Framtiden för den dominanta mästaren verkar således vara oviss.

Nu reagerar MMA-världen på hennes dominans.


HETAST JUST NU


MMA-världen reagerar på Amanda Nunes

UFC-kollegorna är snabba med att berömma den brasilianska dubbelmästaren. Sedan hennes spektakulära seger mot Cris Cyborg i slutet av 2018 har MMA-världen pratat om henne som “The Goat”. På twitter flödar de kommentarerna igen.

En kommentar som sticker ut är Cub Swansons. Han tror att hon har det som krävs för att vinna mot några av männen i UFC.

Nunes har inte förlorat sedan 2015. Hon har vunnit mot Ronda Rousey, Cris Cyborg, Holly Holm,Valentina Shevchenko, och Miesha Tate. Alla nämnda kvinnor har tidigare varit mästare. Antingen i bantamvikt eller fjädervikt. Nu står hon som ensam mästare i två av fyra viktklasser i UFC. Det tycks inte finnas några kvinnor kvar att möta för tillfället. Frågan är om hon tar ytterligare ett steg i karriären. Kanske ett steg mot en manlig motståndare.

Vill du se Nunes möta en man? Om ja, vem?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Amanda NunesSenaste NyttUFC 259

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...