Rasande reaktioner väller in – mot Keaton Jones (rasistiska?) mor

Keaton Jones fick enormt stöd efter att ha talat ut om mobbningen han utsätts för. Men nu reagerar många starkt på hans mammas agerande - och ifrågasätter motivet med den virala videon.

Under måndagen rapporterade MMAnytt om den känslosamma virala videon där lille Keaton Jones berättade om mobbningen han utsätts för – och alla fina reaktioner som kom in från stora delar av MMA-världen.

Men nu rasar många mot Keatons mamma, Kimberly Jones, av olika anledningar. Dels på grund av hennes, vad det verkar som, rasistiska värderingar – och dels eftersom hon endast verkar vara ute efter att få folk att donera pengar.

MMA-fightern och kickboxaren Joe Schilling var en av de första som började bli skeptisk – innan han sedan fick nog och talade ut på Instagram efter att ha haft kontakt med mamman.

Schillings inlägg har dock tagits bort sedan dess.

Här är ett annat inlägg som fått enorm spridning, där en kvinna vid namn Claudia Alexandria riktar skarp kritik mot mamman och ifrågasätter hela historien kring Keaton Jones.

Y’all can let Keaton Jones and his mother Kimberly fool y’all if y’all want to. Joe Schilling is a professional MMA…

Publicerat av Claudia Alexandria den 11 december 2017

 

Medan videon på Keaton Jones började få stor spridning drogs närmare en halv miljon kronor in genom donationer på crowdfunding-sajten GoFundMe, men den aktuella insamlingen är i skrivande stund fryst. Enligt TMZ kommer GoFundMe kontakta Kimberly Jones för att säkerställa syftet med kampanjen.

Efter bakslaget bjöds Keaton och Kimberly Jones in till CBS This Morning för att bemöta kritiken. Kimberly Jones menade där att hon inte är rasist och att bilderna som cirkulerat där hon poserar med sydstatsflaggan är skämtsamma, utan några som helst rasistiska motiv. Kritiken kring den ekonomiska aspekten togs dock inte upp och hennes konversation med Schilling togs dock inte upp.

Kolla in CBS:s inslag i videon ovan!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...