Se Irman Smajic brottas med Sveriges starkaste man i Uppdrag Mat!

✔ Se Allstarsstjärnans medverkande i succéserien på YouTube!

Den svenske tungviktaren och tvåfaldige A-klassmästaren Irman Smajic (3-1) fick sig en minst sagt annorlunda utmaning och motståndare när han fick chansen att medverka i en av Sveriges största YouTubeserier.

Programmet Uppdrag Mat, som leds av Mauri Hermundsson, har snabbt blivit en succé. Med roliga inslag och utmaningar som oftast relaterar till mat på något vis har “Mustiga Mauri” etablerat sig som en favorit hos svenska YouTubetittare.

I det senaste avsnittet fick Sveriges starkaste man; Marcus Yngvesson, byta kost med ett sexårigt barn. Sedan ska Yngvesson försöka ta sig förbi “två av Sveriges största ordningsvakter” – som Hermundsson titulerar Smajic samt hans coach Johan Jorup. Se klippet nedan (Smajic är med från och med cirka 5:30)!HETAST JUST NU


Mötte rivalen i laddad hatmatch

Smajic vann världsmästerskapen i A-klass-MMA två gånger i IMMAF innan han sadlade om till proffs i december 2018. Han besegrade Malik Jahmaze via teknisk knockout i sin proffsdebut och följde upp med ett avslut över Ivan Vivic.

Därefter debuterade Smajic i stororganisationen Brave CF under sommaren 2020. Smajic ställdes mot den turkiske strikern Fatih Aktas och dominerade matchen totalt i tre hela ronder för att sedan kamma hem en seger på enhälligt domslut.

Inte långt efter började den frispråkige boxaren Nermin Hajdarpasic inleda sin MMA-karriär och en hätsk rivalitet byggdes upp mellan dem. De kolliderade sedan i den delade huvudmatchen på Fight Club Rush 10 förra året i ett spännande möte som nominerades till en av årets bästa matcher.

Trots en stark inledning i hatmatchen fick Smajic så småningom se sig besegrad mot slutet av den tredje ronden via TKO. Smajic har sedan dess visat intresse för en returmatch mot Hajdarpasic men den matchningen är långt ifrån klar.

Vem vill du se Irman Smajic möta härnäst?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...